Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Binnenkort je auto theorie halen? Meld je aan bij 123 Theorie!

Is het mogelijk om je theorie in 1 dag te doen? Jazeker, bij 123 Theorie kun je les krijgen en examen doen op 1 en dezelfde dag. Online staan de cursusdagen overzichtelijk vermeld per locatie. Die locaties zijn:

-Amsterdam;

-Arnhem;

-Breda;

-Deventer;

-Enschede;

-Eindhoven;

-Goes;

-Rotterdam;

-Rijswijk;

-Utrecht;

-Zwolle.

Achter de datum staat vermeld of er nog plek is. We adviseren snel in te schrijven, want ervaring leert dat het snel volstroomt. Ook de adressen zie je staan per stad. Niet iedereen is goed in leren en examen doen. Bij veel jongens en meiden veroorzaakt een naderend examen veel stress. Het 123 Theorie-team is zich hiervan bewust en houdt er rekening mee. Heb jij ook last van faalangst en kun je je vaak moeilijk concentreren? De docenten van 123 Theorie zorgen ervoor dat je relaxed en vol zelfvertrouwen aan het auto theorie examen begint. Een groot voordeel is dat de kennis die je ’s morgens opdoet tijdens de training, ’s middags bij het examen nog helemaal vers is. Het feit dat je kunt oefenen met theorie examenvragen van andere jaren stelt veel deelnemers gerust. Je maakt kennis met de manier van vragen stellen en ervaart dat het allemaal heel goed te doen is.

 

Schrijf je online in voor auto theorie

Inschrijven voor auto theorie bij 123 Theorie kan gemakkelijk en snel online. Je kiest een stad bij jou in de omgeving, een datum waarop je kan en je vult vervolgens nog wat persoonlijke gegevens in. Nadat je alles verstuurd hebt, komt er een bevestiging van 123 Theorie. Op dit moment geldt een prijs van €99. Voor dit scherpe bedrag krijg je les van topdocenten, wordt je getrakteerd op een goede lunch en is het vervoer naar de examenlocatie geregeld. Bij het CBR is jouw persoonlijke plek gereserveerd. Het examengeld -€33- moet je ter plekke nog wel voldoen. De slagingspercentages van 123 Theorie zijn hoog. De kans dat jij het in 1x haalt, is dan ook bijzonder groot!

 

https://www.123-theorie.nl/