Vastgoedbeheer
Image default
Auto’s en Motoren

Bij Paruzzi Classic VW Supplies koop je authentieke oldtimer onderdelen Kever, Kübel, Spijlbus

Paruzzi is de officiële Nederlandse dealer van originele Volkswagen onderdelen. En dan hebben we het over parts voor alle klassieke VW modellen. De producten komen rechtstreeks uit de Volkswagen magazijnen in Duitsland. In totaal gaat het om meer dan 40.000 items die geschikt zijn voor lucht- en watergekoelde Volkswagens. Aanvullend verkoopt Paruzzi onderdelen van andere merken waaronder AA, Grant Piston, Brosol, Weber en Kolbenschmidt. In totaliteit gaat het om 2000 vierkante meter met meer dan een half miljoen parts.

Alle onderdelen die Paruzzi verkoopt, zijn voorzien van een Paruzzi nummer. Een voorbeeld. Een complete urethaan vooras bussen set heeft nummer 01374. Zo’n Kever bus zorgt ervoor dat er minder speling ontstaat in het vooras-gebied. De originele Classic VW Supplies parts hebben een origineel VW-nummer. Heb je dat niet bij de hand, gebruik dan de Duitse omschrijving, de Engelse omschrijving of zoek per subgroep. Paruzzi heeft de complete collectie onderverdeeld in hoofdgroepen. Iedere groep heeft meerdere subgroepen. Bij Transmissie is bijvoorbeeld de volgende indeling gemaakt:

-300 Versnellingsbak;

-301 Versnellingsbakhuis en ophanging;

-309 Tandwielen en Assen tot en met 1960;

-311 Tandwielen en Assen vanaf 1960;

-321 Versnellingsbakhuis 3-traps automaat;

-399 Versnellingsbak bevestigingsdelen.

Zet je een vinkje bij een subcategorie dan krijg je direct alle parts te zien. Inclusief foto, prijs en beschrijving. Ook staat bij ieder onderdeel vermeld of het op voorraad is of niet. 300 Versnellingsbak bestaat onder meer uit: gereviseerde versnellingsbakken van Rancho, Pro Street versnellingsbakken, standaard startmotor busjes uit de eigen Paruzzi-lijn, EMC gegolfde B6 veerringen (10 stuks), EMC gegolfde B7 veerringen (10 stuks), EMC gegolfde B8 veerringen (10 stuks), geharde M7 zeskantmoeren per 4 verpakt, EMC RVS veerringen en RVS zeskantbouten van het THE label.

Heb je net je eerste klassieke Volkswagen gekocht. En moet je er nog een beetje inkomen? Je zult veel hebben aan Paruzzi. Niet alleen als webshop, ook als informatievoorziener. Klik maar eens op ‘technische info’ in de groene balk op www.paruzzi.com. Je zult versteld staat, hoeveel gegevens je gepresenteerd krijgt.

https://www.paruzzi.com/nl