Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Contactloze bezoekersregistratie, maar bezoekers persoonlijk verwelkomen

Binnenkort is het weer mogelijk om relatief veilig op vakantie te gaan met het vliegtuig, waarbij niet alleen de hygiënemaatregelen aangepast zijn sinds de laatste keer dat je bent gaan vliegen. Het printen van je ticket is namelijk in een aantal gevallen niet meer noodzakelijk, aangezien veel papieren registratiesystemen plaats gemaakt hebben voor de efficiëntere, digitale variant. Ook als jij een bezoekje wil brengen aan jouw opa of oudtante in het verzorgingstehuis of je aan wil melden als bezoeker bij een winkel, geschiedt dit in meer en meer gevallen digitaal. Aan de hand van een aanwezigheid registreren app kun je je namelijk aantonen dat je je aangemeld hebt voor een vlucht, evenement of tijdsslot, waarna je direct toegelaten wordt na het scannen van een geldige QR-code. Eenvoudig, niet?

Contactloos aanmelden en een onbemande receptie

Papieren registratiesystemen zijn tijdrovend, onhygiënisch en vooral achterhaald. Daarentegen zijn digitale aanmeldsystemen efficiënt, contactloos en hypermodern. Als je dus voor deze keuze staat, zou DigiReceptie het wel weten. Bezoekers kunnen zich met deze bezoekersregistratie software eenvoudig aanmelden voor een specifiek tijdsslot, waarna de bezoeker automatisch een bevestigingsmail zal ontvangen. Deze mail kan geheel op eigen wijze vormgegeven worden, zodat het contact desondanks persoonlijk zal blijven tussen de praktijk en de bezoekers. Een onbemande receptie wordt op deze manier de nieuwe werkelijkheid, waardoor ook receptionisten hun tijd efficiënter kunnen besteden aan andere taken. Kortom, een win-winsituatie.

Aan de slag met DigiReceptie

Klinkt het concept van de digitale bezoekersregistratie als muziek in de oren en kan jij niet wachten om de software van DigiReceptie te installeren? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie om te bekijken wat de voordelen van DigiReceptie zijn voor jouw onderneming. Vragen? De experts van DigiReceptie beantwoorden ze graag en denken met je mee in de mogelijkheden.

https://www.economy.nl/