Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak, specialist in platte daken

Zoekt u een dakdekkersbedrijf met de nodige ervaring? Dakdekkersbedrijf Kewodak bestaat 30 jaar waardoor we beschikken over heel veel ervaring en kennis. U kunt bij Kewodak onder andere terecht voor:

  • Dak lekkage
  • 24/7 onderhoud
  • Renovatie
  • Deskundig advies
  • Isolatie
  • Zonnepanelen
  • Extra leefruimte creëren op het dak

Wij voeren werkzaamheden uit bij nieuwbouw, bestaande bouw, zowel zakelijk als particulier. Ook werken we regelmatig bij grote projecten in teamverband. Hierbij vinden wij een goede samenwerking en goede communicatie zeer belangrijk. Wij luisteren dan ook goed naar ieders wensen en werken effectief en met een goede planning. Uiteraard bezitten we het VCA-certificaat en het KOMO-procescertificaat en werken we volgens de kwaliteitseisen van het Dakmerk Waarborgfonds. Ook zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Vebodak. Al onze medewerkers bezitten alle benodigde diploma’s en certificaten en hebben veel ervaring.

Een verantwoord dak? Wij realiseren het voor u!

Wilt u van uw dak een verantwoord dak maken? Onze verantwoorde daken zijn: warme daken, energie daken, herbruikbare daken, groene daken en witte daken. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van dak toepassingen op uw platte dak. Een verantwoord dak is goed voor het milieu en prettig voor uw portemonnee. Wist u dat u bij meerdere dak toepassingen kan profiteren van subsidies? Heeft u vragen over de verschillende dak toepassingen en wilt u graag weten wat er op uw dak mogelijk is? Neem dan contact op met Kewodak. U kunt via de website, www. kewodak. nl, eenvoudig contact aanvragen. Ook kunt u ons bereiken op nummer +31 172 438 332.

Gevestigd in ’t Groene Hart

Heeft u een dakdekker in Waddinxveen of omgeving nodig? Dan is dakdekkersbedrijf Kewodak het bedrijf voor u. Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn, in ’t Groene Hart. Dit is in de directe omgeving van Waddinxveen. Wanneer u last heeft van een lekkage en een reparatie aan uw dak nodig is komen wij u zo snel mogelijk helpen. Ook kunt u uw dak jaarlijks laten onderhouden door ons. Hierdoor voorkomt u onverwachte problemen en kosten en blijft uw dak gezond.

https://www.kewodak.nl/