Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Theoriecursus van Gelijk Geslaagd, haal in 1 dag je CBR certificaat

Woon je in het Westland en wil je graag je auto theorie cursus snel en makkelijk halen? Dan is de theoriecursus Westland van Gelijk Geslaagd een goede cursus voor jou. Onze theoriecursus is een cursus van 1 dag. Dit houdt in dat je in 1 dag de cursus volgt en daarin alle theorie leert en examen doet bij het CBR. Je bent dus niet meer veel tijd kwijt aan het leren van alle theorie!

De cursusdag van begin tot eind

We starten de dag van de cursus vroeg, vaak om 07.00 al. Waarom zo vroeg zal je denken. Door zo vroeg met de cursus te beginnen weten we zeker dat er genoeg tijd is om je alle theorie goed aan te leren. Eerst maken we even kennis met de andere cursisten en de docent en dan gaan we aan de slag. De docent zal je in de ochtend alle theorie leren die je moet weten om je CBR examen succesvol te kunnen maken. We gaan aan de slag met oefen examens. Deze oefen examens zijn echte examens van het CBR, hierdoor leer je gelijk hoe een examen van het CBR er uit ziet. Tussendoor is er tijd voor pauze met een kop koffie of thee. Na de pauze gaan we weer snel aan de slag. De docent leert je ook nog slimme trucjes hoe je de leerstof het beste kunt onthouden. Door onze manier van lesgeven is onze theoriecursus ook zeer geschikt voor mensen met leerproblemen, ADHD, faalangst of moeite hebben met concentratie. Dus als je hier last van hebt kun je met behulp van onze cursus gewoon glansrijk slagen!
Als alle theorie goed in je hoofd zit is het tijd voor lunch, die wij verzorgen. Na de lunch herhalen we nog kort de lastige vragen en heb je tijd om de laatste dingen nog even door te nemen. Dan gaan we met zijn allen naar het CBR. Met alle theorie vers in je geheugen kan je vol vertrouwen aan de slag met je examen. En dan, Gelijk Geslaagd binnen 1 dag!

Motor theorie examen halen? Volg onze motor theoriecursus

Naast onze auto theoriecursus bieden wij ook een theoriecursus motor aan. De motor theoriecursus verloopt hetzelfde als de auto theoriecursus alleen leer je bij deze cursus alles voor je motor theorie examen. Schrijf je in en je hebt binnen 1 dag je CBR certificaat op zak!  

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/