Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Schipper Ede is perfect voor iedere woning

Sinds het jaar 1959 wordt er door Schipper Ede al gewerkt met de aluminium schuifpui. Dit betekent het gehele proces, vanaf de productie van de puien tot en met de plaatsing ervan. De aluminium schuifpui maakt het mogelijk dat je zo vanuit je huis het terras, het balkon of de tuin in kunt lopen. Je kunt met deze schuifpui enen hele hoop energie besparen en dat betekent dat de investering ook nog  iets gaat opleveren met betrekking tot rendement, naast dat je al een voordeel hebt vanuit de praktische redenen waarmee je de pui zou aanschaffen. Je hebt door middel van dit product namelijk minder kosten met betrekking tot de energie en daarmee ook een langere levensduur van de pui. De waarden van de warmte en het geluid zijn heel hoog en daarmee wordt het geld vanzelf terugverdiend.

Voordelen

Naast dat je met de aluminium schuifpui van Schipper Ede veel energie kunt besparen, heb je ook nog een ander voordeel. Dat betreft de ruimte die je hiermee kunt besparen. Omdat de pui gemakkelijk open en dicht gaat en je geen deur hebt die naar binnen of buiten open moet worden gedaan, zorg je dat er geen extra ruimte hoeft te worden gebruikt voor het openen en sluiten van de deur. Omdat de aluminium schuifpui heel strak wordt geplaatst , zie je niet per se meer een scheiding tussen de woning en het terras. Het gaat allemaal vloeiend in elkaar over, wat zorgt voor een mooi aanzicht van de woning. Het is een open en vrije gelegenheid om in te zitten, waardoor je een verbinding hebt met je woning wanneer je in de tuin zit en andersom. 

Impressie

Op de website van Schipper Ede kan je een impressie krijgen van de al eerdere geplaatste aluminium schuifpuien. Zo kan je bekijken of jij hier ook een mogelijkheid in ziet voor jouw woning. Mocht je nog twijfels hebben met betrekking tot het plaatsen van de pui, dan kan je altijd contact opnemen en zal er advies worden gegeven en worden de vragen die je nog hebt allemaal beantwoord.