Vastgoedbeheer
Image default
Beauty en verzorging

De huidverbeterende producten van Image Skincare

Waar Janna Ronert begon als huidtherapeut in een klein appartementje is uitgegroeid tot een enorm groot concern die gericht is op huidverbetering. Image skincare werd de naam en staat bekend als het meest innovatieve skincare merk in de wereld. Met meer dan 400 laboratoria zijn zij altijd bezig met de nieuwste technologieën op gebied van huidverzorging en voornamelijk huidverbetering. De grote pluspunten van dit merk is dat er geen parfum in zit, geen minerale oliën en geen parabenen. Dit maakt het merk zo uniek dat bijna elke huid dit kan gebruiken. De verschillende soorten lijnen van dit merk kunnen allemaal gecombineerd worden met elkaar zodat er voor elke huid wel een product in routine geschikt is. 

De i-peels zijn de behandelingen die we geven bij Cotton spa in de cabines en gericht zijn op huidverbetering. We hebben 15 verschillende soorten peelings die we kunnen toepassen in verschillende gradaties en levels. Zo kunnen we ook de meest gevoelige huidtypes behandelen met een peeling die we opbouwen en steeds hoger in kunnen zetten om nog meer resultaat uit de behandeling te halen maar ook de maximale capaciteit om de huid zichzelf te laten herstellen en verstevigen. Of je nou voor rimpels behandelen komt, acne of pigment alles is mogelijk met de peelings van image skincare. Zelfs een TCA peeling is nog mogelijk. Dit is wel een medische behandeling en kan niet bij iedereen uitgevoerd worden. Belangrijk is ook dat de huid goed voorbereid wordt voor je begint met een peeling. Zo kan de huid steeds meer aan. Ook kunnen er enhancers toegevoegd worden met ingredienten zodat de peeling aangpast kan worden met verschillende soorten concentraten. Zo heb je altijd een op maat gemaakte peeling die op jouw huid is aangepast.

Welke peeling doe je als eerst? We beginnen altijd met een level 1 behandeling omdat deze voor elke huid geschikt is. Ook reageert elke huid anders en is het bekijken hoe je huid reageert na de peeling. Bij de volgende behandeling gaan we met de klant kijken welke behandeling er nu gedaan kan worden en is het mogelijk om hem een level hoger te gaan. Dit wordt in overleg met de klant en specialist gedaan. 

Ook krijgen klanten altijd advies hoe ze hun huid thuis zelf kunnen behandelen na hun behandeling bij Cotton Spa in Zaandam en Amsterdam. 70% van de huidverbetering wordt gecreëerd door thuisproducten en je bent samen met je specialist een team om je huid tot een groot succes te maken. Dit blijkt ook maar elke keer uit onze scans 🙂 


https://www.cottonspa.nl/collections/image-skincare