Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Dit bedrijf legt sierbestrating aan in Roosendaal en omgeving

In Lepelstraat, een dorp vlak bij Roosendaal, vindt u W&M Tuincomfort: een hoveniersbedrijf dat zich specialiseert in sierbestrating en andere tuinaanleg. Van kleine tot grote projecten, zoals snoeien, bestraten, onderhoud en het bouwen van complete veranda’s, tuinhuizen en vijvers, kunt u bij deze specialisten terecht. Wim Kluft en Martin van den Enden zijn trotse eigenaars van dit bedrijf en helpen u vakkundig verder. Zij omschrijven hun bedrijf als een klein en persoonlijk hoveniersbedrijf dat zich vooral bezighoudt met tuinen in de particuliere sector. Voor creatieve ideeën, zoals het vervaardigen van diverse hoogtes in uw tuin, helpen zij u graag verder. Indien u in regio Roosendaal woont en bijvoorbeeld sierbestrating wilt laten aanleggen, neemt u dus gerust contact met hen op!

Laat uw tuin bestraten

Eigenlijk is bestrating tegenwoordig niet meer weg te denken uit tuinen. Denkt u dan niet alleen aan een terras waar u een mooie eethoek op plaatst, maar ook aan bijvoorbeeld een brede oprit voor uw auto of een slingerpaadje tussen het gras of planten door. Niet alleen wordt uw tuin hier mooier van, maar ook praktischer. De hoveniers van W&M Tuincomfort zijn niet alleen ervaren hoveniers, maar kunnen als stratenmakers ook prachtige sierbestrating aanleggen in uw tuin in Roosendaal of omgeving. Bestrating wordt tot in detail afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bespreek zeker de mogelijkheden eens!

Ook voor boomverzorging

De diensten van dit bedrijf zijn, zoals eerder genoemd, uiteenlopend. Woont u in Roosendaal, Lepelstraat of omgeving, en wilt u naast sierbestrating gebruikmaken van andere diensten? Dat kan! Denkt u bijvoorbeeld ook aan boomverzorging, zoals het snoeien of vellen van de bomen in uw tuin. Door dit regelmatig te (laten) doen, blijven de bomen gezond en worden ze niet veel te groot. Maakt u zich geen zorgen, want bij het snoeien weten de hoveniers precies hoe ze de natuurlijke vorm van de boom behouden.

https://tuincomfort.com/