Vastgoedbeheer
Image default
Kunst en Kitsch

DOEN JULLIE SCHILDERWERK IN ENSCHEDE?

Woont u in Enschede en wilt u graag uw huis, van binnen of buiten verven, of uw tuinhuisje, nauw dan zoekt u niet verder want bij kleinsman schilderwerken bent u op het juiste adres. Onze schilders hebben jarenlange ervaring in het schilder vak en zijn zeer deskundig. Verder hebben al onze schilders een schildersopleiding gevolgd wat u de garantie geeft dat zij niet alleen kennis dragen door ervaring maar ook door theoretische kennis. Onze schilders in Enschede zijn zeer vakkundig en werken heel erg netjes, strak en professioneel. U kunt gegarandeerd zijn dat indien wij verven hetgeen u graag wilt dat u niet ontevreden zal zijn over ons werk. Verder werken wij met de beste verf materiaal dat zeer milieuvriendelijk is en geen schadelijke stoffen bevat voor de mens, ook niet op lang termijn.  

DOEN JULLIE OOK SCHILDERIJEN? 

Onze schilders in Enschede zijn capabel om elke type verfopdracht voor u uit te voeren. Wij verven woonhuizen, appartementen, kantoorruimtes allen van buiten, maar wij doen ook binnen schilderwerk. Maar ook het maken van mooie motieven op uw wanden kunnen wij voor u doen. Ook het verven van uw tuinhuis of terrasje is geheel mogelijk.  Elke verfklus die u dus voor ons heeft kunnen wij gezamenlijk met u nagaan, hoe en wanneer, en kan het voor u worden voltooid door onze vakkundige ververs. Neemt u ook een kijkje op onze website en ziet u de mooie projecten die wij voor onze cliënten hebben opgeleverd en kijkt u zelf de kwaliteit dat geboden wordt.  

HOEVEEL KOST HET SCHILDEREN?

De kosten voor het schilderen is geheel afhankelijk van wat u wilt schilderen en hoe snel u dat klaar wilt. Zo is de prijs voor het schilderen van een huis zeer variërend, want elk huis heeft een ander oppervlakte maar vaak nog ook een andere bouwstijl. Daarom is het best dat u contact met ons opneemt, dat wij dan bij u langslopen voor een inspectie en oriëntatiegesprek waarna wij u dan een gerichte offerte kunnen aanbieden. Wel kunnen wij u garanderen dat wij de laagste prijzen hebben in heel Enschede wat verven betreft. Bij ons staat centraal kwaliteit voor de laagste prijs.