Vastgoedbeheer
Image default
Auto’s en Motoren

De aanschaf van een gebruikte Citroën C3

Er zijn veel verschillende C3’s te koop op het internet. Als je zoekt naar een echt betrouwbare C3, zoek dan naar Citroën C 3 viabovag.nl. Bij viabovag.nl worden alle auto’s aangeboden door erkende vak garages. Dit wil zeggen dat de garages allemaal getest zijn op hun betrouwbaarheid. Ook krijg je standaard garantie op elke auto die je koopt.

De Citroën C3 verscheen voor het eerst op de markt in 2002 als een opvolger voor de Citroën Saxo. Een eerste generatie C3 koop je al voor rond de €1000. Dit wil nog niet zeggen dat je dan een goede auto hebt, een nette variant met een lage kilometerstand kost je rond de €2000. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de C3. Je hebt ze met verschillende sportpakketten en kleurstellingen, er is zelfs een cabrio versie op de markt.

Als je op zoek bent naar een gebruikte Citroën C3 zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten, het kan een goede auto zijn maar ze kunnen ook problemen hebben. Ze willen nog wel eens overmatig veel olie verbruiken of een storing krijgen. De cabrio variant zou daar meer problemen mee hebben dan de reguliere variant. Dit betekent natuurlijk niet dat het een slechte auto is, maar verstandig is wel om hem na te kijken als je hem koopt.

 

Je hebt de auto gekocht, wat nu?

Je hebt de auto gekocht, gefeliciteerd! Nu moet je de auto verzekeren en je kan de weg op. Helaas kan het bij elke auto zo zijn dat je tijdens het rijden wat problemen ervaart.Zeker met een occasion bestaat die kans. Sta je met pech onderweg? Dat is natuurlijk heel vervelend. Zorg er daarom voor dat je een pechhulp abonnement hebt. Zo wordt jij geholpen zodra het nodig is.