Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Een bouwkundige keuring in Utrecht heeft veel voordelen

Als je een woning wilt gaan verkopen is het misschien wel nodig om een bouwkundige keuring in Utrecht te laten uitvoeren. Door middel van deze keuring, maak je het mogelijk de gebreken die misschien nog ergens in het huis verborgen zitten te ontdekken en hiermee weer een betere positie kan creëren om te onderhandelen. Een inspecteur met veel ervaring komt langs in het huis dat jij graag zou willen gaan kopen. Alles wat misschien een gebrek zou kunnen zijn of al is, wordt in een verslag opgesteld. Hierdoor heb je in een duidelijk overzicht wat er allemaal mis is met de woning en kan je de overweging maken of dat het waard is om te gaan kopen. 

Voordelen van de keuring

Door de bouwkundige keuring in Utrecht uit te laten voeren bevind je je in een positie met vele voordelen. Door middel van deze keuring krijg je bijvoorbeeld ook een vergoeding, wanneer een buurman later een keer schade maakt aan je woning. Door de experts op het gebied van schade worden alle schades vastgesteld. De kosten die er aan de verzekeraar betaald moeten worden zullen zo laag mogelijk geprobeerd worden te houden. Meestal doet een verzekeraar een snelle check en kijkt naar de schade die door een ander aan de woning is aangebracht. Een expert die de bouwkundige keuring in Utrecht uitvoert kijkt naar alle schade die in de woning te vinden is, ook de zogenoemde verborgen gebreken. 

Maak een afspraak

Door contact op te nemen met de inspecteur van het bouwkundige keuring in Utrecht kan je een afspraak maken voor een keuring aan een woning die je van plan bent o te gaan kopen. Als het spoed heeft, omdat je bijvoorbeeld snel de woning wil gaan kopen omdat er andere bieders op de markt zijn, dan kan je een afspraak maken voor een spoed inspectie door de bouwkundige keuring in Utrecht.