Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Een uniek fenomeen voor elke woning: een modern glazen vloerluik

Meer dan ooit tevoren besteden huiseigenaren aandacht aan de afwerking, vormgeving en faciliteiten in hun woning. De reden hiervoor is simpel. Omdat geld sparen of beleggen tegenwoordig niet meer zoveel oplevert, is het verstandiger om uw geld in de verbouw van uw woning, winkelpand of uw bedrijf te steken. Een van de trends die mede hierdoor is ontstaan, is het inbouwen van een glazen vloerluik in huis. Een glazen vloerluik ziet er optisch schitterend uit en vormt een praktische en stijlvolle toegang tot de kelder.

 

Multi-inzetbaar en uitermate veilig

Kiest u voor de installatie van een glazen vloerluik in huis, dan zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u een glazen vloerluik ook gebruiken voor de toegang tot zolder. Een luik met glas is natuurlijk ideaal, omdat u door het luik heen kunt kijken en de kelder kunt zien (zeker bij een wijnkelder is dit visueel mooi) of de zolder. Het glas is overigens dermate dik, dat het veilig beloopbaar is en tevens goed isoleert. Door de naadloze afsluiting die mogelijk is, bespaart u tevens de nodige energie. Al met al hebben vloerluiken van glas dus veel pluspunten te bieden, nog los van het voordeel dat ze gemakkelijk elektrisch bedienbaar zijn op afstand.

 

Prachtig design en maatwerk voor elke woning

Aantrekkelijk aan de moderne generatie vloerluiken, zowel met glas als zonder glas, is het prachtige design. De vloerluiken worden prachtig afgewerkt, bijvoorbeeld door uw glazen vloerluik met aluminium of houten randen af te werken. Kiest u voor een professioneel installatiebedrijf, dan komt er een monteur langs die voor een perfecte afwerking zorgt. Dat betekent: een vloerluik die zonder naden afsluitbaar is en dus een isolerende werking heeft.