Vastgoedbeheer
Image default
Huishoudelijk

Elektrische boilers van DAT; betrouwbaar betaalbaar en energiezuinig.

Elektrische boilers van DAT; betrouwbaar, betaalbaar en energiezuinig.

Je zoekt een elektrische boiler om op een duurzamere manier je water te verwarmen? 

De oplossing is dichterbij dan je denkt… Er zijn namelijk nieuwe elektrische boilers van het merk DAT. Deze boilers zijn namelijk voorzien van een smart controller, een zwerfstroomanode, een dubbele tank en je kunt kiezen uit verschillende wattages. 

De keuze is reuze!

De binnen de Europese grenzen geproduceerde elektrische boilers van het merk DAT onderscheiden zich door hun hoge betrouwbaarheid en hoge energie labels.

De DAT energiezuinige boilers worden gemaakt door zo’n beetje de grootste boiler fabrikant in Europa. Deze fabriek maakt al meer dan 75 jaar boilers en zijn in hun thuisland een A merk. De Aparici fabriek werkt met de nieuwste soorten isolatieschuim wat mischien wat voor een hoger gewicht zorgt maar heeft daarentegen wel een aantoonbaar betere isolatiewaarde wat weer resulteert in een lager energieverbruik.
De meeste DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

De smartcontroller van de Aparici ECO smart bijvoorbeeld zorgt voor het in kaart brengen van jouw persoonlijk verbruik aan de hand van een bepaald algoritme.

De elektrische boiler warmt op alleen wanneer dit nodig is, op de meest energiezuinige wijze, gebaseerd dus op jouw huishoudgewoontes zodat er zo min mogelijk energie verspilt wordt. De boiler behoud zijn warmte bovendien extra lang doordat de ketel bijzonder goed is geïsoleerd met het allernieuwste polyuretaan schuim.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te verkrijgen via elektrischeboiler.eu en je kunt kiezen uit verschillende volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Een ander model van ditzelfde merk is de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze boiler is met vooral handig op plekken waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is. Je kunt bij dit type kiezen uit verschillende wattages; een 800watt, een 1200watt of een 2000watt. 
Een top oplossing voor campings, zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is evenals de DAT-Aparici Eco smart een heel energiezuinige elektrische boiler
Ook dit model is uitgerust met de eerdergenoemde SMART controller. 

Het verschil zit m eigelijk voornamelijk in de vormgeving; de DAT-Aparici ECO smart is een rond en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp en slechts 28 cm diep. Deze boiler kan je daarom gewoon in het zicht hangen.

De DAT-Aparici Eficiente Plus, heeft 2 tanks, in elke tank zit een eigen elektrische anode en verwarmingselementen met een droge weerstand.
Zo blijft de boiler nagenoeg kalkvrij, voordeel daarvan is dat de elementen niet meer vervangen hoeven te worden en de boiler ook een langere levensduur heeft. Er vind minder warmte verlies plaats en de boiler heeft een zeer snelle opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente Plus is te te verkrijgen in; 30, 50, 80 en 100 liter. Alle elektrische boilers van elektrischeboiler.eu worden standaard geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

 

Dus wil je een betrouwbare boiler, besparen op je stroomkosten maar ook kwaliteit? Dan kies je voor een van de elektrische boilers van DAT.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je verdere informatie over deze elektrische boilers maar zeker ook vele andere merken elektrische boilers en elektrische CV’s. 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/