Vastgoedbeheer
Image default
Energie

Energie blij dankzij een elektrische boiler.

Energie blij dankzij een elektrische boiler.

Je oude gas boiler heeft de geest gegeven en dus ben je op zoek naar een nieuwe. Alleen valt de keuze nu op een elektrische boiler aangezien all electric de toekomst is. Op zoek naar zo’n elektrische boiler dus en het liefste voor een zacht prijsje, het leven is immers al duur genoeg en ook graag een model die past bij jouw persoonlijke situatie. Maar hoe weet je wat voor jou de beste elektrische boiler is?

De website van elektrischeboiler.eu biedt uitkomst. Hier kun je namelijk gebruik maken van een online boiler calculator.
Je vult gewoon je gegevens in en er rolt een advies op maat voor je uit.

Precie zo kun je dat doen met een elektrische cv ketel, de kans is vrij groot dat die ook aan vervanging toe is.

Er is op deze website veel keus aan elektrisch aangedreven apparatuur. Close-in/up boilers van 5, 10 of 15 liter bijvoorbeeld, met een isolatiewand van het nieuwste polyuretaanfoam en een buitenwant van kunststof. De grotere boilers hebben een metalen buitenwand en zijn verkrijgbaar tot 2000 liter.

Dankzij de goede isolatie bij deze boilers blijft het water heel lang warm en kun je flink besparen op de energiekosten.

Ook zijn er boilers te koop die geheel computergestuurd zijn, die boilers regelen (heel slim) zelf wanneer het nodig is om het water bij te verwarmen.
Dit is niet continue nodig namelijk. Ook dit draagt weer bij aan energiebesparing.

 

 

 

 

Alle elektrische boilers op deze overzichtelijke website hebben het hoogsthaalbare energielabel op dit moment. Een label A of B. 
Een aantal modellen hebben dubbele tanks, zijn plat uitgevoerd en hebben een met titanium versterkte binnenketel en een diepte van maar 25cm.
Deze boilers passen hierdoor meestal in een kastje, maar op zich hoeft dat niet, ze zijn zo mooi vormgegeven dat je ze ook gewoon in het zicht kunt hangen. 

Breng eens een bezoekje aan de website van elektrischeboiler.eu en laat je verbazen door de lage prijzen enruime aanbod.

https://elektrischeboiler.eu/