Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Finsens Makelaardij | Uw makelaar in Amsterdam en omstreken

Finsens Makelaardij is een makelaar in Amsterdam centrum. Wij zijn lid van de erkende verenigingen NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam). Als makelaar te Amsterdam zijn we actief in het centrum van onze hoofdstad, in Amsterdam Oost, Oud West en Amstelveen. Wilt u graag verhuizen en bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u die woning kopen of huren? Dient u ook uw oude woning te verkopen? Met al deze kwesties kunnen wij u als makelaar in Amsterdam van dienst zijn. Onder onze dienstverlening valt verkoopondersteuning voor woningen in regio Amsterdam, alsmede aankoopondersteuning. Ook bemiddelen wij in het verhuur van woningen en appartementen in Amsterdam en omgeving.

Met Finsens Makelaardij als uw makelaar te Amsterdam kiest u voor optimale bijstand op de woningmarkt. Wij werken aan de hand van vier pijlers: realistisch, integer, degelijk en kwaliteit. Wij zijn nuchter, staan met beide benen op de grond en zullen u nooit valse beloftes doen. We houden het altijd realistisch. Daarbij gaan we integer te werk. Wij gaan niet op zoek naar een snelle deal, maar trekken alles uit de kast om het best mogelijke resultaat voor u te bewerkstelligen. Onze dienstverlening is degelijk en kwalitatief hoogstaand. Met meer dan 16 jaar aan ervaring als makelaar in Amsterdam beschikken wij over de expertise en kennis die nodig is om u aan uw droomhuis te helpen.

Wilt u meer weten over wat Finsens Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om verder te informeren.

Wat kunnen wij als makelaar te Amsterdam voor u betekenen?

Als makelaar in Amsterdam leveren wij diverse diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning en begeleiding bij de aankoop en verkoop van woningen. Graag ondersteunen we u bij de volgende zaken:

  • De verkoop van uw woning: bent u toe aan een grotere woning of wilt u wegens andere redenen verhuizen? Dan zult u uw huidige huis moeten verkopen. Met Finsens Makelaardij als makelaar te Amsterdam aan uw zijde bent u gegarandeerd van een optimaal verkoopresultaat;
  • De aankoop van een nieuwe woning: uw droomwoning vinden in de leukste stad van Nederland doet u met Finsens Makelaardij. Samen gaan we op zoek naar die ene woning die aan uw wensen en eisen voldoet. Wij zorgen dat u deze tegen de best mogelijke voorwaarden kunt kopen;
  • Verhuur van panden: als makelaar in Amsterdam verzorgen wij ook verhuur van luxe appartementen en woningen. Wij hebben de beschikking over een breed netwerk, waarmee we de panden aan mogelijke huurders onder de aandacht kunnen brengen;
  • Taxaties: als lid van de NWWI kunnen wij een onafhankelijk en deskundig taxatierapport voor u opstellen, welke benodigd is om een hypotheek af te sluiten voor de aankoop van uw woning, voor een verbouwing of voor het vaststellen van de huurwaarde van uw pand.

Over Finsens Makelaardij

Finsens Makelaardij is Amsterdam in hart en nieren. Ons kantoor is gevestigd aan de Herengracht, in een indrukwekkend Rijksmonument. Dit prachtige grachtenpand is de perfecte locatie om onze relaties te kunnen helpen met de verkoop of aankoop van hun huis. Als makelaar te Amsterdam werken wij met een enthousiast en gemotiveerd team dat u graag van dienst is met al uw vastgoed zaken. Door middel van regelmatige bijscholing en het nauwlettend in de gaten houden van recente ontwikkelingen zijn we altijd goed op de hoogte wat betreft de gang van zaken op de woningmarkt. Tevens zijn we goed bekend met de regelgeving en diverse relevante bouwtechnische aspecten. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het plezier dat wij aan ons vak beleven, door creativiteit, persoonlijke betrokkenheid en integriteit. Graag staan we u van A tot Z bij om u bij het aankoop- of verkoopproces optimaal van dienst te kunnen zijn.

Ons makelaarskantoor maakt deel uit van het gerenommeerde financiële advieskantoor Finsens. Dat betekent dat u ook kunnen adviseren bij fiscale en hypothecaire zaken, expatservices en vermogensbeheer. Als makelaar in Amsterdam zijn we verder aangesloten bij de NVM en MVA. Zo willen wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Bezichtigingen met Finsens Makelaardij worden altijd uitgevoerd door een gecertificeerde makelaar te Amsterdam.

Meer weten? Neem dan gerust contact op!

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Finsens Makelaardij als makelaar in Amsterdam en omstreken? Dan kunt u vrijblijvend verder informeren door even contact met ons op te nemen. Dat kan via het online contactformulier op onze website. U ontvangt dan zo spoedig als mogelijk bericht van ons. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 020 262 43 30. Belt u ons gerust bij vragen of opmerkingen, of voor het maken van een afspraak.

Alvast benieuwd naar de waarde van uw woning? Indien u daar geïnteresseerd in bent kunt u gebruik maken van de tool op onze website. Deze tool kan de geschatte waarde van uw woning berekenen.

https://www.finsensmakelaardij.nl/nl/home/