Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Vloeren op maat kopen in Amsterdam

Zou u graag een nieuwe vloer laten leggen in uw huis in Amsterdam of omgeving? Of zoekt u een trendy vloer voor bij u op kantoor? De Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat vloeren op maat levert in Amsterdam en omstreken. Wij zijn zeer gespecialiseerd en bieden een ruim aanbod aan vloeren aan.

Deze vloeren zijn allemaal geproduceerd door de bekende Nederlandse leverancier Forbo. Dat betekent hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met Vloerenspecialist aan Huis kunt u een afspraak bij u op locatie maken. Wij komen bij u langs, adviseren u over de mogelijkheden, meten ruimtes op en stellen op basis daarvan een offerte op.

Een vloer gezocht en meer weten over wat Vloerenspecialist aan Huis voor u kan betekenen? Wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op door te bellen naar 020 – 3419597 of 06 – 45771157!

Forbo vloeren op maat geleverd

Bij Vloerenspecialist aan Huis kunt u allerlei soorten vloeren bestellen. Wij verkopen onder meer:

  • Forbo Marmoleum vloeren
  • Luxe PVC vloeren
  • Vinyl
  • Tapijt
  • Ondervloeren
  • Coral entree matten
  • Onderhoudsproducten

Dé vloerenspecialist van Amsterdam

Vloerenspecialist aan Huis is een bedrijf dat sinds 2017 vloeren op maat levert in de omgeving van Amsterdam. We zijn opgericht door vloerenspecialist Dennis, die al vele jaren ervaring heeft in de vloerenbranche. Hij heeft persoonlijke service erg hoog in het vaandel staan. Daarom komt hij ook graag bij u thuis of op kantoor langs op een geheel vrijblijvende offerte op maat op te stellen. Hij adviseert u over de verschillende vloeren, de mogelijkheden en meet het een en ander op. Wij hebben een groot assortiment vloeren waaronder marmoleum, novilon, vinyl, linoleum, pvc en wij verrichten de installatie.

De offerte ontvangt u altijd binnen uiterlijk 24 uur, zeer snel dus. Naast het leveren van vloeren verzorgen wij ook de installatie daarvan, alsmede vakkundig onderhoud.

Vraag om een offerte!

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de vloeren in ons assortiment? Bent u geïnteresseerd in het bestellen van een vloer op maat? Wilt u daarom graag een afspraak maken voor advies, opmetingen en een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 – 3419597 of 06 – 45771157, of via het online contactformulier op onze website.

https://www.vloerenspecialistaanhuis.nl/