Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Goos: de makelaar om een huis te kopen of verkopen in Apeldoorn

 

Goos is een makelaar in Apeldoorn. Wij zijn een kleinschalige makelaardij met uitgebreide diensten en veel aanbod op de Apeldoornse huizenmarkt.

Bij ons kunt u terecht als u een huis wil kopen, wil verkopen of wil laten taxeren. Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om financieel advies of bedrijfsmakelaardij. Als u bijvoorbeeld een huis wilt kopen, voorzien wij u van uitgebreide aankoopbegeleiding. Wij begeleiden u bij de onderhandeling over de prijs van het huis en geven u uitgebreid advies. Ook kunnen wij huizen taxeren en u voorzien van een uitgebreid taxatierapport. Dit rapport hebt u nodig bij het afsluiten van de hypotheek.

Wilt u uw huis verkopen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij geven u een gratis waardebepaling van uw huis en kunnen het voor een goede prijs onder de aandacht brengen bij ons uitgebreide netwerk. Ook hier staan wij u bij tijdens de onderhandelingsfase zodat u gegarandeerd een goede prijs krijgt voor uw huis.

Het team van Goos bestaat uit Ben Goos en Dirk-Jan van Woerden als makelaars en Remi Goos als commercieel medewerker. Dit zorgt voor een sterke combinatie en zo zorgen wij ervoor dat wij vakwerk leveren als het gaat om het kopen en verkopen van huizen in Apeldoorn en omgeving. Wij zijn aangesloten bij de NVM dus het is zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om een betrouwbare makelaar.

Heeft u nog vragen of wilt u gelijk contact opnemen met ons om een afspraak te maken? U kunt dan het contactformulier invullen op onze website. Uiteraard kunnen wij u van uitgebreide informatie voorzien over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij de koop of verkoop van een huis!

https://www.goos.nl/