Vastgoedbeheer
Image default
Verbouwen

Het beste verhuurbedrijf voor al uw grondverzet

Het grootste verhuur grondverzetmateriaal Nederland heeft alles om uw project te laten slagen. Wij snappen als geen ander dat u voor een eenmalig project, geen dure werktuigen wilt aanschaffen. Dat is ten eerste zonde van het geld, en voor de meeste mensen niet eens te betalen. Huur daarom uw benodigde werktuigen bij ons, om zo niet alleen geld maar ook werk te besparen. Mocht u regelmatig een bepaald werktuig nodig hebben, maar niet genoeg omzet draaien om er zelf een aan te schaffen dan kunt u ze bij ons maandelijks huren. En krijgt u dan ook korting dan wanneer u ze voor een dag huurt. Mocht u vragen hebben over werktuigen die u het best kunt gebruiken voor een project, dan kunt u ons altijd bellen. 

Onze voertuigen en machinisten

Veiligheid is bij ons belangrijk en daarom laten wij uitsluitend alleen onze machinisten, de voertuigen besturen. Mocht u zelf bevoegd zijn dan mag u dit zelf doen, bespaart in de kosten. Alleen bent u dan niet verzekerd tegen eventuele schade. Wij heb meerdere graafmachines onder te verdelen in 3 groepen, rupsgraafmachines kleine graafmachines en shovels. Daarnaast verhuren we ook tractoren en toebehoren, voor het bewerken van landbouwgrond. Daarnaast verhuren we ook hulpstukken voor graafmachines. En hebben we een hijskraan tot onze beschikking. Maar bij de meeste projecten waarbij dit nodig is hebben de aannemers er zelf wel een. 

Gereedschap en extra services 

Daarnaast verhuren we ook gewoon werktuigen die u met de hand kunt besturen. Zoals trilplaten en stampers. Een zaagtafel voor stenen en tegels en een vacuum lifter voor het aanleggen en tillen van zware terras tegels. Motorzagen en kettingzagen en lasers voor snijden van staal. Mocht u de aanleg niet zelf kunnen dan kunnen wij dat tegen een kleine vergoeding ook voor u doen. Denk hierbij aan slopen van bouwwerken en het uitgraven van grond voor bijvoorbeeld een ingebouwd zwembad.