Vastgoedbeheer
Woningen

Huis kopen of verkopen?

Van plan om jouw woning te verkopen en zelf een andere woning te kopen, dan ben je bij Allround makelaardij aan het juiste adres. Hier werken makelaars die er echt voor jou zijn. Zij zorgen ervoor dat een aankoop of een verkoop van een woning tot in de puntjes wordt verzorgd. Helemaal wanneer jij jouw woning wilt gaan verkopen is het belangrijk om te weten welke stappen er hiervoor moeten worden gemaakt. De vraagprijs is daar een belangrijk onderdeel van. Maar hoe pak je dit allemaal aan. Als eerste maak je een afspraak met deze makelaar. Je bespreekt wat de mogelijkheden zijn en je kan hier jouw punten aanleveren. Zo kan er een gratis waardebepaling worden gemaakt om te kijken hoeveel jouw woning waard is. Hiermee kunnen verdere stappen ondernomen worden. 

Verkoopplan op maat

Een waardebepaling of liever gezegd een verkoopplan op maat kan je online aanvragen. Via makelaar Moergestel, online is het mogelijk om dit aan te vragen. Hiervoor hoeft alleen maar jouw gegevens invullen, waarop een afspraak wordt gemaakt. Deze waardebepaling is geheel vrijblijvend en zit je verder nergens aan vast. Voordeel is dat hiermee een verkoopplan op maat gemaakt kan worden. Of jij hiermee in zee wilt gaan is geheel jouw eigen keuze. 

De makelaar heeft een belangrijke taak wanneer je op zoek bent naar een koper voor jouw woning. Niet alleen het bepalen van de verkoopprijs, maar ook het vinden van geschikte kandidaten behoren tot de taak van een makelaar.