Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Glazen schuifwand overkapping

Veel mensen hebben een overkapping in de tuin. Hierdoor kun je het hele jaar door buiten zitten. Je zit lekker droog en warm, vooral wanneer je de overkapping voorziet van een glazen schuifwand buiten. Wanneer je deze afsluit, kan er geen wind of regen onder de overkapping komen. Hierdoor kun je lekker knus toch buiten zitten en genieten van al het moois in je tuin. Er gaat geen zicht verloren, want de glazen schuifwand buiten is volledig van glas, zonder frames.

 

Een extra kamer in de tuin

Een glazen schuifwand overkapping bestaat uit meerdere panelen die volledig van glas zijn. Je creëert hierdoor als het ware een verlenging van de woonkamer en kunt lekker in de tuin zitten. Plaats bijvoorbeeld een comfortabele loungeset onder de overkapping en je kunt hier elke avond lekker spelletjes spelen of een borreltje drinken met vrienden en familie.

Door middel van een glazen schuifwand kun je jouw overkapping omtoveren tot een tuinkamer. Heb je bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een mancave of een extra TV kamer? Door de overkapping te voorzien van glazen schuifwanden creëer je veel meer extra ruimte. Het voordeel van de schuifwanden is dat je meubels onder de overkapping kunt plaatsen en deze hier het hele jaar door kunt laten staan. Je kunt de overkapping namelijk afsluiten door middel van de schuifwanden, waardoor de meubels niet beschadigd kunnen raken door weer en wind.