Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Huis verkocht dankzij Van der Horst Makelaars

Toen ik er onlangs achter kwam dat ik zwanger ben van een tweede kindje, sloeg de stress toe. ‘We hebben geen kamer voor de baby!’ Het was tijd voor de volgende stap: de verkoop van ons huis in de gemeente Nijkerk en de aankoop van een nieuwe passende woning. In eerste instantie dacht ik dat de verkoop van een woning niet zo ingewikkeld zou zijn. Nou, daar heb ik me flink op verkeken! Ik besloot op zoek te gaan naar een professionele en vakkundige makelaar en eindigde bij de makelaars van Van der Horst Makelaars.

In 5 simpele stappen verkocht!

Pas nadat ik de professionele hulp van de makelaar in Nijkerk ingeschakeld had, kwam ik er achter wat er allemaal bij komt kijken. Een waardebepaling, onderhandelingen met kopers, de verkooppresentatie en nog veel meer! Dankzij de hulp van deze makelaars werd onze woning binnen 5 simpele stappen verkocht. Daarna begon de zoektocht naar een nieuwe woning. Een woning waar de kleine ook een eigen kamertje krijgt en de hond heerlijk kan ravotten in de tuin.

De volgende stap

Nu mijn huis verkocht was, ging ik op zoek naar een andere woning. Een nieuwbouw woning in Nijkerk maakte mij meteen enthousiast. Mijn vriend en ik zijn niet zulke klussers. Een nieuwbouwwoning leek ons dan ook heel geschikt! Een woning die precies gemaakt wordt zoals wij wensen, zonder dat we zelf de handen uit de mouwen hoeven te steken. De makelaar liet ons meerdere nieuwbouwprojecten in de regio zien. Nu, bijna 6 maanden later, wonen we in het huis van onze dromen!

Is het tijd voor jouw volgende stap?

Is het tijd voor jouw volgende stap op woongebied en zoekt u nog een professionele partij die u daarbij kan helpen? Twijfel dan niet en ga in zee met de professionals van Van der Horst Makelaars. Of u nou een woning wilt kopen, verkopen of laten taxateren. Deze makelaars zijn van alle (huis)markten thuis. Wilt u uw huis verkopen? Dan raad ik deze makelaars ten zeerste aan!