Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Informatie over aanhangerhoogwerkers nodig?

Als je wat meer informatie zoekt over een specifieke aanhangerhoogwerker kun je zeker terecht op de website www.jekuntmijhuren.nl. Hun aanhangerhoogwerkers zijn eenvoudig tussen de verschillende locaties te transporteren en net zo eenvoudig op te stellen en elektrisch aangedreven. Je koppelt ze zo achter een auto of bus. Deze hoogwerkers bieden fantastische werkhoeveelheden voor allerlei werkterreinen. Ze hebben een hoogwerker park van maar liefst vijf verschillende aanhangerhoogwerkers met een hoogtebereik tussen de 12, 15, 17, 18, 21 en 25 meter. De hoogwerker met het hoogste bereik is nieuw in hun assortiment. Deze heeft een ongekende reikwijdte van maar liefst 12,6 meter! Goed stempelen is dan ook erg belangrijk om een goede veiligheid te kunnen garanderen.

De aanhangerhoogwerker is zeer geschikt voor smalle ruimtes

Door hun lichte constructie kan de aanhangerhoogwerker worden gebruikt als er gewerkt moet worden op vloeren en oppervlakken met een laag draagvermogen. Door de compacte afmetingen van de hoogwerkers zijn ze zeer geschikt om werkzaamheden uit te voeren daar waar de toegang laag en/of smal is. En dankzij het grote en gevarieerde assortiment van www.jekuntmijhuren.nl heb je zoals hierboven al geschreven de keuze uit diverse soorten aanhangerhoogwerkers. Daarmee creëer je alle vrijheid die je nodig hebt bij elke afzonderlijke klus. Ongeacht hoe groot of klein de klus is. Zowel de particulier als de professionele glazenwasser, hovenier en schilder kan eens een klus tegenkomen waarbij hij of zij behoefte heeft aan flexibiliteit vanwege het uitvoeren van meerdere klussen op één dag. Eenvoudig achter je bus of auto koppelen en je kunt gaan en staan waar je maar wilt, mét hoogwerker. 

Specialist in de verhuur

Jekuntmijhuren.nl is niet voor niets jouw aangewezen specialist als je op zoek bent naar een betrouwbare aanhangwagen, hoogwerker, verhuislift en/of auto-opleggers. Een goede service en dito prijs vormen het hart van dit bedrijf dat gevestigd is in Veenendaal. Ze zijn vooral actief in de verhuurmarkt in Midden Nederland, met name Utrecht, Apeldoorn, Amersfoort, Nijmegen, Tiel en Arnhem. De huurprijs van dit magnifieke apparaat bedraagt per dagdeel slechts € 95,-. Indien gewenst kan er een speciale prijs worden gemaakt als je er langere tijd gebruik van wilt maken. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jekuntmijhuren hoogwerker huren.