Vastgoedbeheer
Image default
Electronica en Computers

Is Microsoft 365 Business Premium voor mijn bedrijf interessant?

Wanneer heb je voor het laatst stilgestaan wat voor een software jouw bedrijf op dit moment gebruikt? De kans is groot dat je al gebruik maakt van Microsoft 365. Maar past deze nog wel bij de wensen en behoeften van jouw organisatie. Het zal je namelijk niet ontgaan zijn dat de wereld om ons heen in een enorm tempo aan het veranderen is. We werken meer hybride en werken vanuit de Cloud. Dit brengt veel voordelen en mogelijkheden met zich mee, maar ook gevaren. Want hoe veilig werken we hybride en in de cloud?

Daarom dagen we je uit om te kijken of je huidige software nog wel voldoet aan jouw randvoorwaarden. Heb je een middelgroot bedrijf waarbij maximaal 300 gebruikers van de software zijn, dan is Microsoft 365 Business Premium een hele interessante optie. Waarom? Daar gaan we in dit artikel dieper op in.

Wat is Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Premium is een software abonnement van Microsoft. Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt. Zo kun je kiezen uit het Basic pakket. Hierbij kun je gebruik maken van mail en de verschillende Microsoft 365 applicaties. Business Standaard is al wat uitgebreider met het gebruik van de software op Mac en Office apparaten. Dit is met name interessant voor kleine bedrijven.

Microsoft 365 Business Premium onderscheid zich met de mogelijkheid tot centraal beheer van niet alleen de apparaten, maar ook de software. Als middelgroot bedrijf is dit interessant. Zeker nu we meer hybride werken en de dreigingen van buitenaf, maar ook intern toenemen. Met het centraal beheer houd je of je IT afdeling de volledige controle en overzicht. Het grootste voordeel is de meerlaagse beveiliging op alle apparaten. 

Staat beveiliging hoog op de agenda? Kies Microsoft 365 Business Premium

Voor veel bedrijven is de geavanceerde en meerlaagse beveiliging de belangrijkste reden om te kiezen voor Microsoft 365 Business Premium. Waarom? Je maakt gebruik van alle voordelen die je van Microsoft gewend bent. In de tussentijd is het bedrijf, en daarmee de medewerkers en klanten, optimaal beschermt tegen cyberbedreigingen van buitenaf, maar ook intern. 

Zo is het mogelijk om bedrijfs- en persoonsgevoelige informatie te versleutelen in berichten en mailings. Zeker als je veel werkt met data en persoonsgegevens een belangrijke reden om te kiezen voor Microsoft 365 Business Premium. 

 

Samengevat; werkt jouw bedrijf met veel data en persoonsgegevens? En krijgen de (maximaal 300) gebruikers de ruimte om op kantoor en remote te werken? Dan is Microsoft 365 Business Premium voor jouw bedrijf interessant. Vraag advies aan een specialist. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden en welk softwarepakket het beste voorziet in de behoefte van je bedrijf.

 

https://www.cumulusit.nl/microsoft-365/microsoft-365-business-premium/