Vastgoedbeheer
Auto’s en Motoren

Je brommobiel verkopen zonder moeite

Je brommobiel is gemakkelijk bij ons te verkopen. Het fijne is dat je bij ons ook nog eens een fijne prijs krijgt voor uw brommobiel. Tegenwoordig worden brommobielen steeds populairder, je ziet ze steeds vaker op de weg verschijnen. Doordat het belang aan brommobielen toeneemt, wordt de kans kleiner worden dat het zal mislukken uw brommobiel te verkopen. Er zijn immers veel mensen geïnteresseerd bij het aanschaffen van een brommobiel. Daarnaast kunt u ook nog eens verkopen zonder gedoe, geheel veilig. Wanneer u uw brommobiel te koop zet, kijken wij hem nog helemaal voor u na. Eventuele onderdelen worden dan vervangen, waardoor uw brommobiel weer in goede staat is. 

Hoe verkoop je jouw brommobiel

Er zijn twee mogelijkheden om je brommobiel te verkopen. Een van die manieren is dat wij een bod op jouw brommobiel doen. Wanneer je het bod eenmaal aanneemt, kunnen wij de brommobiel bij jou ophalen. Het maakt voor ons dan niet uit of je helemaal in Friesland of in Zeeland woont, met alle liefde halen we je brommobiel bij jou op. Het is ook mogelijk om ter plekke te onderhandelen over de prijs die je wilt hebben over je brommobiel. Een tweede optie is dat je jouw brommobiel online aanbiedt. Wij gaan dan opzoek naar een geschikte koper. Je brommobiel verkopen wordt dus een eitje. 

Beginnen met het verkopen

Voordat je je brommobiel kunt verkopen hebben we wat gegevens nodig over jouw brommobiel. Het eerste wat je moet invullen is het kenteken en het merk van je brommobiel. Daarnaast is de kilometerstand ook erg belangrijk wanneer je jouw brommobiel wilt verkopen. Ook geef je nog een aantal details van je brommobiel door. Niet te vergeten zijn je contactgegevens ook handig, vermeld die er dus ook bij. Na deze stappen is jouw brommobiel binnen een mum van tijd verkocht.