Vastgoedbeheer
Image default
Verbouwen

Laat een spanplafond plaatsen door experts

Wist u dat het plaatsen van een spanplafond al binnen één dag geregeld kan zijn? Schakel de vakmensen van Hollandplafond in en binnen geen tijd heeft u een nieuw plafond. Een plafond in uw slaapkamer met speakers, eentje in de badkamer met ingebouwde spots, of een in de keuken met ventilatie? Het kan allemaal wanneer u de expertise van dit bedrijf inschakelt voor het plaatsen van uw spanplafond.

Hoe werkt het?

Een spanplafond is eigenlijk simpelweg een kunststof doek dat u onder het bestaande plafond spant, vandaar de naam. Op die manier ziet u niks meer van het oude plafond en krijgt u een gloednieuw en strak plafond in de plaats. Het nieuwe plafond wordt met profielen of een klemsysteem aan de muren bevestigd. Nadien kunnen de vakmensen die aanspannen tot het volledig strak staat. Omdat men het spanplafond aan de muren bevestigd, wordt het oude plafond niet belast met het gewicht van dit nieuwe plafond. Als u zelf een spanplafond wilt plaatsen moet u echt al een goede klusser zijn. Daarom raden wij u graag aan om een beroep te doen op de expertise van Hollandplafond voor de plaatsing van uw nieuw plafond. Door de razendsnelle installatie heeft u nauwelijks last van dit proces, en uw meubels kunnen zelfs gewoon blijven staan. Het enige waaraan u merkt dat ze er zijn geweest, is uw gloednieuwe spanplafond. Nog een voordeel aan het laten plaatsen van een spanplafond, als er iets misgaat heeft u de garantie van dit bedrijf om het weer op te lossen.

Ontdek de prijzen

Hoeveel het kost om een spanplafond te laten plaatsen, hangt af van een aantal factoren. Voornamelijk de grootte van het plafond speelt hierin mee, maar ook welke extra’s u graag ingebouwd wilt hebben in het plafond. Vraag gratis een offerte aan bij Hollandplafond om een idee te krijgen van de prijs van een nieuw spanplafond.