Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Led Design Holland is dé expert op het gebied van led’s

Bij het kiezen van de juiste LED verlichting showroom is het slim stil te staan bij het begrip UGR. Dit is de afkorting van Unified Glare Rating. Deze waarde geeft aan in welke mate er sprake is van lichthinder of verblinding. Verblindend licht is een groot probleem. Het zorgt voor een onrustige sfeer, maakt het moeilijk de tentoongespreide artikelen goed te zien en zorgt voor vermoeide ogen. Te weinig licht moet ook te allen tijde voorkomen worden. Een klant die een product niet volledig kan bekijken, zal niet snel tot koop overgaan. Het bepalen van de perfecte UGR waarde voor uw showroom kan u met een gerust hart overlaten aan Led Design Holland. De volgende zaken zullen meegenomen worden:

-de afmetingen van de showroom;

-de indeling van de showroom;

-de reflectiewaardes van de muren, het plafond en de vloer;

-de kijkrichting van uw bezoekers.

Hoe lager de UGR-waarde van een lamp hoe lager / kleiner de verblinding. UGR-waardes tot maximaal 10 noemen we uitstekend; er is geen verblinding (althans niet zichtbaar voor het menselijk oog). In de gangen, overlopen e.d. van uw bedrijf voldoen lampen met een UGR van 28. De archiefruimte, trap en lift vragen om led’s die een UGR van 25 hebben. De entree van uw showroom en de balie kunt u het beste voorzien van 22 UGR ledlampen. En dan de showroom zelf. Het hangt er natuurlijk vanaf wat u in de aanbieding heeft. Auto’s, sanitair, deuren, kozijnen en tegels vragen vanzelfsprekend om ander licht. In zijn algemeenheid zijn ledlampen met een UGR tussen de 16 en 19 prima.

Van werkplaatsverlichting heeft het Led Design Holland team ook verstand. Goede lampen en veilige armaturen zijn een must voor de werkplaats. Nu is de ene werkplaats de andere niet, daarom kan het LDH-team bij u langskomen om de ruimte te inspecteren. Aan de hand van de bevindingen ter plekke wordt een lichtplan op maat gemaakt.

https://www.leddesignholland.nl