Vastgoedbeheer
Image default
Gezondheid

Elektrische boilers zorgen voor voordelige verduurzaming.

Elektrische boilers zorgen voor voordelige verduurzaming.

Een boiler die op een duurzame en voordelige manier water kan verwarmen, bestaat dat? 

Jazeker, dat kan! En wel met een elektrische boiler! Het duurzame antwoord op de oude vertrouwde gas boiler is de elektrische variant hiervan.
Even krachtig, gaat minstens zo lang mee, maar is stukken goedkoper in aanschaf en verbruik.

En nog meer goed nieuws, dit soort apparaten zijn heel eenvoudig on- line aan te schaffen op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu bijvoorbeeld.

De voordelen van een elektrische boiler zijn:

• Een elektrische boiler is makkelijk zelf te installeren.

• Je leidingen kunnen blijven zitten.

• Gasaansluiting is niet meer nodig.

• Luchtaanvoer of rookgasafvoer zijn ook niet.

• Een elektriciteitsaansluiting en water aan- en afvoer is voldoende om de boiler in gebruik te kunnen nemen.

• Voordelig in aanschaf

 

Op deze website vind je sowieso veel elektrisch aangedreven apparatuur in alle soorten en maten; elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische kachels, doorstroomapparaten en zelfs anti- kalk magneten.

Kan je direct gebruik maken van hun on- line calculator, zo bereken je eenvoudig en snel wat voor jouw situatie de slimste keuze is.

En wil je nu echt de slimmerik uithangen, kies dan voor een zogenoemde slimme elektrische boiler!

 

 

Want ook dat behoort tot de mogenlijkheden; een elektrische boiler die voor jou nadenkt. De nieuwe elektrische boilers van het merk DAT zijn namelijk voorzien van een smart controller, een zwerfstroomanode, dubbele tanks en er kan ook gekozen worden uit verschillende wattages.

De smartcontroller bij de Aparici ECO smart zorgt ervoor dat jouw persoonlijke verbruik in kaart wordt gebracht en opgeslagen, om zo energiezuinig mogelijk te verwarmen en zo min mogelijk energie te verspillen. De boiler kan bovendien zijn warmte super lang vasthouden door de goede issolatiewand verrijkt met het nieuwste en allerbeste soort polyuretaan schuim.

Elektrische boilers zijn te verkrijgen in verschillende volumes en formaten; van 5 tot wel 2000 liter. 

De elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden allen standaard geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. 

https://elektrischeboiler.eu/