Vastgoedbeheer
Image default
Auto’s en Motoren

Rijbewijs halen bij de rijschool in Nijverdal

Voor het behalen van uw autorijbewijs bent u terecht bij ons leuke rijschool in Nijverdal. Voor het behalen van uw rijbewijs zult u twee examens moeten afleggen; het theorie examen en het praktijkexamen. U bent bij ons terecht voor zowel theoretische als praktische lessen. De rijschool in Nijverdal staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk dat u na het behalen van uw rijbewijs veilig kunt rijden en alle verkeerssituaties volledig onder controle heeft.

Rijschool in Nijverdal: voor zowel theorie- als praktijkexamens

Tijdens de theorielessen leren we u: de vele verkeersregels, de betekenis van verkeersborden, de gevaren in het verkeer herkennen en bepalen wat u in gevaarlijke situaties moet doen. Vervolgens krijgt u de gelegenheid de theorie examen te oefenen, zodat u zeker weet dat u de stof snapt en kunt toepassen. Hoe meer u oefent, hoe groter uw kans om het examen in één keer te behalen. De opbouw van de oefenwerkjes komt overeen met het officiële CBR examen. Nadat u geslaagd bent voor het theorie examen, kunt u bij ons terecht voor het praktisch gedeelte. De praktijklessen worden bij de rijschool in Nijverdal op een leuke en plezierige wijze verzorgd. De rijschool in Nijverdal ervoor dat u na het behalen van uw rijbewijs met heel veel vertrouwen achter het stuur zit.

Rijschool in Nijverdal biedt verschillende lespakketten

Onze theorie- en praktijklessen worden door ervaren en deskundige docenten verzorgd. De rijschool in Nijverdal kan het theorie examen voor u regelen. Tijdens de praktijklessen blijven we u op de hoogte houden van uw vorderingen. Ook onderdelen als: kennismaking met de auto, bijzondere rijeigenschappen, het vermijden van ongevallen en inzicht in het verkeer worden tijdens de praktijklessen behandeld. Ook het praktijkexamen kunnen we voor u regelen. U bent niet verplicht om zowel de theoretische als de praktische lessen bij ons te volgen. Daarom werkt de rijschool in Nijverdal met op maat gemaakte lespakketten tegen scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lespakketten.