Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Schade aan uw dak? Bel De Dakmakers!

De Dakmakers is een ervaren, professioneel en gecertificeerd bedrijf uit Alphen aan den Rijn. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit reparaties van alle soorten daken, waaronder reparatie plat dak en schuin dak. De Dakmakers bestaat al meer dan 30 jaar, hierdoor hebben wij ruime ervaring. Elke vorm van schade en elk type dak hebben wij in deze 30 jaar inmiddels langs zien komen. Wij weten dus overal wel raad mee. Of de schade aan uw dak nu klein of groot is, wij zorgen ervoor dat uw dak deskundig gerepareerd wordt en u geen zorgen over uw dak meer heeft. Met name lekkages die ontstaan doordat er schade is aan het dak kunnen u de nodige kopzorgen bezorgen. In een korte tijd kunnen lekkages namelijk flinke schade veroorzaken. Wacht daarom nooit te lang om ons te bellen, hoe eerder de schade gerepareerd wordt hoe beter!

Voorkom grote schade, laat uw dak goed onderhouden

Naast het repareren van daken onderhouden we ook daken. Wanneer u uw dak door ons laat onderhouden bent u er zeker van dat uw dak gezond blijft. Regelmatig zullen wij uw dak komen inspecteren en controleren. Wanneer we schade vinden aan het dak, zoals houtrot, scheurtjes in de dakbedekking, lekkages en verstoppingen zullen we deze schade direct repareren. Doordat er snel iets gedaan wordt aan de kleine schade wordt grote schade voorkomen. En dat scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. De Dakmakers geeft ook graag advies over daken. Of het nou gaat om advies over schade of onderhoud of juist om advies over mogelijkheden met daken, wij vertellen er graag over en vinden het leuk al onze kennis te delen.

Onverwachte lekkage of stormschade? U kunt dag en nacht bij ons terecht

Een hele fijne service van De Dakmakers is de 24 uur dakservice. Deze service houdt in dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan wanneer uw dak plots schade heeft opgelopen. Midden in de nacht, in het weekend, geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw dak weer gemaakt wordt!

https://www.dakmakers.nl/