Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Uw huis verkopen in Amsterdam met Alice Bakker Makelaardij

Woont u in Amsterdam? Heeft u genoeg van uw huis? Wordt u dagelijks wakker met de gedachte ‘ik wil verhuizen’? Dan zult u waarschijnlijk eerst uw huidige woning moeten verkopen. Om dat proces een stukje makkelijker te maken en beter te laten verlopen kunt u een makelaar inschakelen. Met een makelaar die uw belangen behartigt aan uw zijde weet u zeker dat u de juiste verkoopprijs ontvangt voor uw woning. Alice Bakker is een gecertificeerde NVM en MVA makelaar in Amsterdam. Zij helpt u graag verder met het verkopen van uw huis en zorgt voor het beste resultaat, zonder enige zorgen voor u.

Uw huis in Amsterdam verkopen? Met Alice Bakker Makelaardij aan uw zijde bent u verzekerd van een zorgeloos proces dat vlekkeloos verloopt. Informeer gerust eens verder door te bellen naar 020-7371435 of het contactformulier in te vullen.

Samen verkopen we uw woning

Bij het verkopen van een huis in omgeving Amsterdam komen verschillende zaken kijken. Een ervaren makelaar als Alice Bakker weet precies hoe al deze kwesties het beste aangepakt kunnen worden. We beginnen het met bepalen van de vraagprijs en verkoopaanpak. Dit wordt op een heldere manier vastgelegd in een verkoopopdracht. Vervolgens verzamelen we de informatie die nodig is om de verkoopbrochure op te stellen, waarna de verkoopcampagne echt van start gaat. Dat is het punt waarop het ‘Te koop’-bord bij uw woning wordt geplaatst. We nemen ons eigen zoekersbestand door en richten ons ook op websites zoals Funda. Zodra er een bezichtiging is geweest nemen we altijd contact op om daarover verslag uit te brengen. Heeft iemand serieuze interesse? Dan worden, in nauw overleg met u, de onderhandelingen door ons gevoerd. Zodra we tot een akkoord zijn gekomen wordt de koopovereenkomst opgesteld en getekend, waarna de verkoop afgerond wordt en de eigendomsoverdracht plaatsvindt.

Waarom Alice Bakker inschakelen als makelaar?

Door u huis te verkopen met Alice Bakker Makelaardij geniet u van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht:

  • Het beste resultaat, zonder zorgen: een persoonlijke en proactieve aanpak;
  • Slechts 1,15% courtage, inclusief alle verkoopkosten;
  • No cure, no pay: geen opstart kosten, en de samenwerking is zonder kosten per direct opzegbaar;
  • Flexibele werktijden: indien nodig ook gewoon op zaterdag of ‘s avonds;
  • Creatieve marketing: wij maken optimaal en op creatieve wijze gebruik van de verschillende mogelijkheden om uw huis aan te bieden;
  • Gecertificeerde makelaar en lid van de NVM en MVA;

Neem gelijk contact op!

Overweegt u uw huis in Amsterdam of omgeving te verkopen? Alice Bakker Makelaardij helpt u daar graag bij. Voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-7371435 en door middel van het online contactformulier op onze website.

https://www.alicebakker.nl/