Vastgoedbeheer
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltraining? The Square Mile!

Zaken in het buitenland? Het is van belang dat u professioneel en betrouwbaar overkomt bij uw partner en dus dat u die nieuwe taal goed leert spreken. The Square Mile is een bekend taalinstituut met een grote staat van dienst. U kunt er terecht voor een zakelijke taalcursus in nagenoeg iedere taal. Een taaltraining Engels, Arabisch, Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans en Turks.

De cursussen worden tot in detail toegespitst op wat u nodig heeft. De behoeften worden in kaart gebracht tijdens een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daar zullen een trainingsmanager en een trainer bij zijn die u haarfijn uitleggen wat The Square Mile voor u kan betekenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de training groepsgewijs of individueel te volgen. In company opleiden behoort ook tot de mogelijkheden. De taaltrainer zal dan naar uw bedrijf toekomen.

The Square Mile biedt maatwerk aan. Neem bijvoorbeeld de locatie. Gekozen kan worden voor uw eigen kantoor, een trainingslocatie van The Square Mile in uw omgeving of online. In het laatste geval beslist u mede of gekozen wordt voor Zoom, Skype of Webex.

 

Ook qua leerdoelen bieden we maatwerk. In het ene geval is spreekvaardigheid het belangrijkst, in een ander geval gaat het met name om doeltreffend schrijven. De nadruk kan liggen op onderhandelingstactieken, maar bijvoorbeeld ook op effectief vergaderen. Er zijn bedrijven die slechts een korte opfris-workshop nodig hebben. Andere firma’s vragen om een intensief trainingsprogramma, omdat ze hebben besloten Engels als spreektaal in te voeren.

De trainers van The Square Mile hebben brede ervaring qua branches. Denkt u aan de financiële sector, energie, engineering, publieke sector, ICT & telecom, offshore, industrie, logistiek, ontwikkelingswerk, gezondheidzorg en tuinbouw. Uw eigen startniveau of leerdoel kan de basis vormen van de training. Naast individuele trainingen bieden wij groepstrainingen voor het hele team. Wij werken met een planning die past bij uw wensen. Wilt u een training in de ochtend, middag of avond? Wij denken met u mee.

https://www.thesquaremile.nl/