Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Aan huis of niet?

Wanneer je een boot hebt kan je een goede steiger huren in Den Haag. De kans is groot namelijk dat je geen water naast je huis hebt en als je dat wel hebt dan kan je er waarschijnlijk geen boot kwijt. Als dat wel kan is dat ontzettend luxe, maar niet iedereen heeft die luxe. Daarom bieden wij aan dat je een steiger kunt huren zodat je je boot het hele jaar ergens kan leggen op een veilige manier en plek. Bij ons is er namelijk elk uur van de dag een camera die aan staat en die waarschuwt als er iets gebeurd wat onbekend is.

Goed beveiligd

Een boot stelen is nog nooit gebeurd bij ons en wij doen er alles aan om dat ook zo te houden. Om bij ons op het terrein te komen heb je een sleutel nodig. Deze krijg je tegen een kleine betaling, zie het als een soort borg. Met deze sleutel kan je het grote hek open maken en dan kan je je auto parkeren. Naast dat het leuk is, is een steiger huren in Den Haag dus ook nog eens veilig en betrouwbaar. Samen met ons zoek je naar het beste plekje voor je boot. Hier heb je dus zelf ook zeggenschap in.

Leuk en handig

Vanaf ons kan je een aantal meren op varen, we liggen dus erg goed gelegen. Daarnaast is het ook nog eens praktisch. Onze steigers beschikken over stevig hout, je hoeft dus niet bang te zijn dat het hout gaat rotten of afbreken. Alles is zo gemaakt dat het niet kapot gaat. Een steiger huren in Den Haag is een van de beste keuzes die je kan maken gezien alle voordelen die het met zich meebrengt. Als je terug komt van het varen bieden we je graag een kopje koffie aan. Het is dus ook gezellig bij ons, we proberen van elke dag een feestje te maken.