Vastgoedbeheer
Haartransplantatie

De voordelen van markies zonwering

Markies zonwering kent verschillende voordelen waar veel mensen al jarenlang bekend mee zijn. Toch raakten markiezen de afgelopen jaren een beetje gedateerd, doordat er weinig verandering kwam in de modellen.

Dit is inmiddels wel anders. Er zijn verschillende nieuwe modellen bijgekomen, waaronder ook moderne modellen. Door deze upgrade, passen markiezen inmiddels weer bij werkelijk elke woning en hierdoor worden ze dan ook inmiddels alweer steeds vaker besteld.

Markies zonwering online kopen

Markies zonwering kon vroeger uitsluitend bij een showroom in de buurt worden besteld en tegenwoordig zijn er steeds meer winkels waarbij u terecht kan voor markiezen, zo ook het internet en zelfs bouwmarkten.

Waar u wel rekening mee moet houden is dat er achter een webwinkel vaak een showroom zit, waardoor de kwaliteit aanzienlijk hoger is en de prijzen vaak zelfs lager dan bijvoorbeeld bij een bouwmarkt.

Dit heeft te maken met het feit dat markiezen die online worden besteld, door uzelf gemonteerd moeten worden. Dit is een klein klusje, maar bespaart u wel al gauw enkele honderden euro’s dan wanneer een monteur moet langskomen om het te doen.

Markies zonwering online een stuk goedkoper

Markies zonwering is online een stuk goedkoper in aanschaf en dan nog zonder de bijkomende kosten voor montage en inmeten. Die komen er namelijk normaal gesproken nog bovenop. Hierdoor kunt u simpelweg wel €300 PER MARKIES besparen door hem simpelweg online te kopen.

Er zijn verschillende aanbieders online en een bij een van de goedkoopste aanbieders, koopt u al een markies vanaf €299. Let hierbij wel op, dat markiezen een maatwerk product zijn en hierdoor ook altijd op maat worden gemaakt.

Op deze manier, weet u altijd zeker dat de bestelde markies perfect past en er prachtig uit zal zien aan uw gevel!

De échte voordelen van markies zonwering

Markiezen staan erom bekend de zon op een zeer effectieve manier uit een woning te kunnen weren. Ze kunnen in uitval worden ingesteld, waardoor ze de zon al effectief weren, maar daarnaast kunnen ze ook nog eens worden voorzien van extra opties, zoals een schulprand die ervoor zorgen dat een markies nog beter ingesteld kan worden.

Ook kunnen ze worden voorzien van zijflappen, waarmee een markies aan de zijkanten volledig wordt dichtgemaakt, om ook zonschittering vanaf de zijkanten te voorkomen. Op deze manier weert u de zon effectief uit uw woning, waardoor het binnen aangenaam koel blijft en het ziet er natuurlijk van buiten ook nog eens heel fraai uit!

Een markies kan de kers op de taart zijn

Een markies kan daarnaast ook nog eens de kers op de taart zijn, figuurlijk natuurlijk! Doordat markiezen verkrijgbaar zijn in zeer veel soorten en maten, kunnen ze zowel bij een authentieke woning als bij een moderne nieuwbouwwoning geplaatst worden.

Ze hebben zelfs de eigenschap om de uitstraling van een woning volledig te kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen ze volledig naar uw wens op maat worden gemaakt, niet alleen qua maatvoering, maar ook qua kleur en met extra bijkomende opties!

Bent u al toe aan een nieuwe markies? Bekijk de mogelijkheden zeker even online!