Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Een matras op maat laten maken voor ons

Samen met mijn man gingen we een matras op maat laten maken, zodat we beide goed kunnen slapen. Sinds een korte periode wonen we samen en hebben we van alles en nog wat gratis gekregen, omdat we natuurlijk helemaal opnieuw moeten beginnen. Maar daarbij hebben we ook ons bed gekregen en die ligt voor geen meter. Alles is zo stijf en het ligt totaal niet lekker. Samen hebben we last van onze rug na het slapen en daar willen we vanaf.

Speciaal een matras op maat maken die perfect ligt voor ons beide

Een matras op maat laten maken is misschien wel meteen erg duur, maar dan weten we zeker dat we elke nacht lekker slapen en niet met rugklachten wakker worden. Daarnaast heeft mijn partner een bepaalde afwijking waardoor hij snel last kan krijgen van zijn rug. DUs we wilden erg graag zelf bepalen. We gingen het internet af naar verschillende bedrijven die dit konden en sommige vroegen belachelijke prijzen hiervoor. Maar gelukkig vonden we een bedrijf die wel meer voor kwaliteit gaat en niet voor het geld. Dat was de website van dekbedenmatras.nl. Daar konden we makkelijk via de website ons eigen matras op mr samenstellen.

Hoge kwaliteit producten

Bij het samenstellen van het matras, kregen we vele opties waar we uit konden kiezen. Bijvoorbeeld welke vorm de vering van het bed had, hoe hard of zacht het matras was, van welke materialen we het willen en nog veel meer. Daarna kregen we een offerte met daarin de prijs van het matras. Dit veel erg mee vergeleken met de nadere bedrijven die we hadden gezien. Bovendien was de levering van het matras ook redelijk snel en konden we binnen een paar weken op het matras slapen. We hebben nu een heerlijk matras waar we samen op weg kunnen dromen.

Bezoek onze website

Bent u ook benieuwd naar de vele opties om uw matras samen te stellen of nieuwsgierig naar de andere producten die zij verkopen voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website via www.dekbedenmatras.nl voor meer informatie.