Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Uw tuin laten bloeien met een hovenier in Rhenen

Met een hovenier in de omgeving van Rhenen kunt u uw tuin weer volledig in bloei laten zetten. Exalto Hoveniers, gevestigd in Veenendaal, kan van iedere tuin een ware droomtuin maken. Daarom kunt u ons inschakelen om een creatief tuinontwerp voor u te laten maken, dit doen wij zowel voor voor- als achtertuinen. Om dit tuinontwerp te kunnen maken, luisteren wij graag eerst naar uw wensen. Zo stellen wij vragen aan u om erachter te komen hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien, zoals wat voor tegels u wilt laten leggen, hoe de beplanting eruit moet komen te zien en of u eventuele extra elementen wilt laten plaatsen in uw voor- of achtertuin zoals bijvoorbeeld een veranda of tuinhuisje. 

Het aanleggen van een tuin door een hovenier in Rhenen

Naast het ontwerpen van tuinen, leggen wij ook tuinen aan als hovenier in de omgeving van Rhenen. Exalto Hoveniers heeft eerst alles voor u geschetst en een beplantingsplan gemaakt. Vervolgens kunnen wij overgaan op het daadwerkelijk aanleggen van uw droomtuin. Echter komt hier meer bij kijken dan men in eerste instantie verwacht. Zo moet u namelijk rekening houden met dat wij eerst het huidige straatwerk weghalen maar ook de huidige planten die zich in uw huidige tuin bevinden. Om de tuin optimaal te kunnen laten bloeien, gaan wij kijken naar wat de grondwaarden zijn en of de huidige planten goed genoeg groeit. Deze waarden nemen wij vervolgens mee tijdens het aanleggen van uw droomtuin zodat wij eventueel gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld mest of drainage of de tuin beter in bloei te laten komen. 

Exalto Hoveniers: onderhouden van uw tuin

Tot slot kunt u ons inschakelen voor het onderhouden van uw tuin. Hierbij maakt het niet uit of u deze tuin al had of dat u de tuin door ons heeft laten ontwerpen en aanleggen. Wij geven altijd graag deskundig advies en zorgen ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Zo kunt u op uw vrije dagen toch genieten van een mooie en verzorgde tuin.