Vastgoedbeheer
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit Leasen, een goed idee?

Wanneer het tijd wordt om een nieuwe bedrijfsauto te leasen, dan zijn een aantal overwegingen belangrijk. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de keuze tussen verschillende modellen die je moet gaan maken. Mogelijk heb je al wat adviezen gekregen van collega’s in de branche. De kans bestaat dat Ford Transit lease één van die adviezen was. De vraag die je jezelf dan stelt is dan dus: is een Ford Transit ook voor mij een goed idee als ondernemer? Het is dan belangrijk dat je een inventarisatie maakt van de zaken die meetellen bij de beslissing die je moet nemen.

Zakelijk auto leasen

De punten die je in overweging moeten nemen hebben betrekking op een aantal zaken. Allereerst moet je kijken hoe auto lease zakelijk in jouw visie past. Je moet kijken naar de kosten bijvoorbeeld. Niet alleen de kosten van het leasecontract, maar ook de kosten eromheen. Zo is brandstof vaak niet in de lease opgenomen. Die kosten betaal je apart. Het is dan dus handig om een auto te kiezen die zuinig is in gebruik. De Ford Transit is zo’n auto. Deze heeft namelijk een zeer zuinige motor. Daardoor kan je dus de brandstofkosten wat lager houden dan wanneer je andere voertuigen kiest.

Verdere kenmerken

Ook het praktisch gebruik moet hoog op je lijst staan als je een zakelijke afweging maakt. Een auto die betere prestaties levert zal altijd iets aantrekkelijker zijn. Een auto met veel laadruimte en veel kracht zoals de Ford Transit is daarom voor veel ondernemers de ideale auto. Zij zien het voertuig immers in de eerste plaats als een bedrijfsmiddel, een soort extra stuk gereedschap. Pas in de tweede plaats is het een vervoersmiddel waarmee je van plek a naar plek b kunt komen. Ook op deze vlakken scoort de auto vaak goed bij ondernemers die op zoek zijn naar een leaseauto.

https://www.autoleasecentrale.nl/