Vastgoedbeheer
Image default
Bedrijven

Goedkope postdozen bij Dozenhal

Op zoek naar goedkope postdozen? Dan is Dozenhal uw aangewezen partner. Postdozen zijn dozen speciaal gemaakt om te verzenden. Dit houdt in dat de doos makkelijk in elkaar te zetten is, maar toch een stevige constructie heeft. Postdozen van Dozenhal zijn direct uit voorraad leverbaar en worden bij u voor de deur bezorgd. Daarbij werken we met een eigen transportservice. Dit maakt het mogelijk dat we u de postdozen de volgende dag al kunnen leveren. Bestelt u partijen met een waarde van €700 of meer? Dan betaalt u geen transportkosten.

Soorten postdozen

Bij Dozenhal bieden we u verschillende soorten postdozen aan. We zetten de verschillende aspecten voor u op een rijtje:

  • Zowel gebruikte als nieuwe postdozen

  • Bruine en witte dozen

  • Dozen met of zonder plakstrip

  • Leverbaar als ‘normale’ of brievenbusdoos (speciaal gemaakt om door de brievenbus te passen)

  • Verschillende formaten

Zoals u al wel kunt merken is er een breed aanbod. Om de keuze voor een postdoos makkelijker te maken, hebben we een speciale dozenzoeker op onze website www.Dozenhal.nl. Wanneer u hier het gewenste formaat invult, geeft de dozenzoeker u de beste opties. Mocht uw ideale postdoos hier toch niet tussen zitten, is het ook mogelijk om postdozen op maat te laten maken. Deze dozen kunnen ook bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp.

Meer dan alleen postdozen

Naast postdozen levert Dozenhal u nog vele andere soorten dozen. In meer dan 35 jaar ervaring hebben we een voorraad opgebouwd met meer dan 2500 formaten. Wanneer u uit deze ruime voorraad een keus hebt kunnen maken, kunt u een offerte aanvragen. Deze offerte kunt u binnen 1 werkdag per e-mail verwachten. Zo weet u snel waar u aan toe bent en kunt u op korte termijn uw dozen bestellen en gebruiken. 

Contact

Benieuwd naar wat Dozenhal voor u kunt betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van advies en antwoord op al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341 – 56 26 88. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar info@dozenhal.nl.