Vastgoedbeheer
Image default
Zorg

Het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ: CRS

Met het Elektronisch Patiënten Dossier software van CRS voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) kun je eenvoudig je administratie regelen. Dit systeem biedt een geïntegreerde oplossing voor het beheren en organiseren van patiëntgegevens, afspraken en facturatie. Het EPD voor de GGZ zorgt ervoor dat je alle relevante informatie over je patiënten op één plek hebt. Hierdoor kun je efficiënter werken en bespaar je tijd en moeite. Je kunt gemakkelijk patiëntgegevens invoeren, bijwerken en raadplegen, waardoor je altijd een actueel overzicht hebt. Daarnaast biedt het EPD ook functionaliteiten voor het plannen van afspraken en het bijhouden van je agenda. Dit maakt het eenvoudig om je tijd goed te beheren en ervoor te zorgen dat je geen dubbele afspraken maakt. Tot slot zorgt het EPD ook voor een geautomatiseerd facturatieproces. Hierdoor hoef je geen tijd meer te besteden aan het handmatig opstellen en versturen van facturen. Het systeem genereert automatisch facturen op basis van de ingevoerde gegevens, waardoor je sneller betaald krijgt en je administratie op orde blijft. Kortom, het EPD voor de GGZ maakt het eenvoudig om je administratie te regelen. Het biedt een overzichtelijk en efficiënt systeem voor het beheren van patiëntgegevens, afspraken en facturatie. Hierdoor kun je je focussen op het verlenen van de best mogelijke zorg aan je patiënten.

Meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ

Het doel van CRS is om het meest gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ te leveren en daarmee de beste te zijn in hun vakgebied. Ze begrijpen niet alleen hoe software gemaakt moet worden, maar ook hoe hun klanten de software willen gebruiken. Het EPD zorgt ervoor dat zorgprofessionals direct kunnen werken zonder uitleg, tijd en administratie besparen en inzicht krijgen in de organisatie. Daarnaast is CRS ook gericht op integratie met andere systemen, zoals statistische pakketten en e-health systemen. CRS voldoet aan alle veiligheidseisen, zoals de NEN7510 norm, en zorgt voor optimale veiligheid bij gegevensuitwisseling in de zorg. Het EPD biedt 2-factor authenticatie voor toegang en er worden regelmatig veiligheids- en kwetsbaarheidsscans uitgevoerd. Daarnaast zorgt CRS voor uitstekende bereikbaarheid door dagelijkse back-ups en serverbeschikbaarheid checks. CRS biedt ook extra diensten aan, zoals hosting, updates en trainingen. 

EPD leveranciers

CRS is een van de toonaangevende EPD leveranciers in Nederland. Het elektronisch patiëntendossier, ook wel EPD genoemd, is specifiek ontwikkeld voor de GGZ en is in samenwerking met gebruikers, waaronder hulpverleners, psychiaters, psychologen, het secretariaat en het management, tot stand gekomen. Hierdoor is het pakket niet alleen gebruikersvriendelijk, maar ook optimaal werkend.

Kortom, het EPD voor de GGZ maakt het eenvoudig om je administratie te regelen. Het biedt een overzichtelijk en efficiënt systeem voor het beheren van patiëntgegevens, afspraken en facturatie. Hierdoor kun je je focussen op het verlenen van de best mogelijke zorg aan je patiënten.

https://crs-software.nl/