Vastgoedbeheer
Image default
Vervoer en transport

Huur de juiste aanhanger voor jouw klus bij JobCar in Etten-Leur

Open of gesloten aanhanger huren bij JobCar in Etten-Leur

Bij JobCar in Etten-Leur kun je terecht voor het huren van zowel open als gesloten aanhangers. Of je nu gaat verhuizen, spullen wilt vervoeren of een klus hebt waarbij je extra laadruimte nodig hebt, bij JobCar vind je de juiste aanhanger voor jouw behoeften. Een open aanhanger is ideaal voor het vervoeren van grote objecten zoals meubels of bouwmaterialen. Met de stevige constructie en handige laadklep kun je gemakkelijk laden en lossen.

Open aanhangers

Als je op zoek bent naar meer bescherming voor je lading, is een gesloten aanhanger de beste keuze. Hiermee blijven je spullen droog en veilig tijdens het transport.Bij JobCar kun je open aanhangwagen huren. Daarbij heb je de keuze uit een geremde open bakwagen, een tandemasser of een kiepaanhanger. Het laadvermogen van de geremde open aanhangwagen is 400 kg. De toegestane maximale massa van de geremde open aanhangwagen is 750 kg. Dit betekent dat de totale massa van de aanhanger en de lading niet meer mag zijn dan 750 kg. De afmetingen van de bak zijn 246x131x30 cm. Een tandemasser aanhangwagen heeft een laadvermogen van 700 kg en een toegestane maximale massa van 1100 kg. Ook kun je een elektrische kipper huren met een laadvermogen van 1385 kg en een toegestane maximale massa van 2000 kg. Het huren van een open aanhanger is ideaal voor het vervoeren van grofvuil, witgoed of tuinafval. Hiervoor hoef je geen borg te betalen.

Gesloten aanhangers 

Bij Jobcar kunt u gemakkelijk een gesloten aanhangwagen huren. We hebben verschillende types gesloten aanhangers beschikbaar. U kunt kiezen voor een geremde aanhanger met huif, een tandemasser aanhanger met huif of een geremde aanhanger met harde opbouw. De geremde aanhanger met huif heeft een laadvermogen van 350 kg en een toegestane maximale massa van 750 kg. De afmeting van de bakmaat is 246x131x150 cm. De huif zorgt ervoor dat uw spullen veilig en droog vervoerd worden. De tandemasser aanhanger met huif heeft een laadvermogen van 580 kg en een toegestane maximale massa van 1100 kg. De afmeting van de bakmaat is 301x131x150 cm. Tot slot is er de geremde aanhanger met harde opbouw. Deze heeft een laadvermogen van 920 kg en een toegestane maximale massa van 1350 kg. De afmeting van de bakmaat is 256x134x150 cm. 

Bij JobCar kun je rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Of je nu een aanhanger voor een dag, weekend of langere periode nodig hebt, zij hebben de juiste oplossing voor jou. Neem contact op met JobCar in Etten-Leur en huur vandaag nog de perfecte aanhanger voor jouw klus.

https://www.jobcar.nl/