Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Kies voor de geschikte buitenzonwering

Bent u al altijd al opzoek naar de perfecte zonwering voor uw huis in Ede en omstreken? Met de buitenzonwering van Aluzon heeft u jarenlang profijt! Met deze op maat gemaakte buitenzonwering wordt u en uw huis vanaf buiten beschermd tegen al het zonlicht. 

 

Vormen van buitenzonwering

Aluzon biedt een ruim assortiment in buitenzonwering geleverd van het merk Verano.

Wil je graag in de zomer de warmte buiten het huis houden? Dan bieden screens voor u de uitkomst. Hiermee houd u al het zonlicht uit uw huis en houden tegelijkertijd alle warmte tegen die het zonlicht geeft. Het blijft dus in de zomer lekker koel binnen en in de winter bespaar je op stookkosten doordat de kachel minder aan hoeft. Vanwege het zonlicht dat naar binnen komt zorgt dit voor warmte in het huis. Wil je gaan voor buitenzonwering om een elegante sfeer aan de buitenkant je huis te creëren? Dat kan als u kiest voor markiezen. Dit is een doek bevestigd aan de gevel die door een aluminium frame naar beneden valt.

Het grote voordeel hiervan is dat het zonlicht vanaf boven heel goed tegen gehouden wordt. Wil je toch liever buitenzonwering die boven je terras hangt en waar je onder kunt zitten? Kies dan voor zonnescherm, hiermee heeft u ook een goed uitzicht op uw tuin vanuit het terras en zit u toch beschut.

 

Meer weten over buitenzonwering?

Wil je weten wat er mogelijk in uw tuin, huis of aan de gevel van uw huis? Neem dan eens contact op met de mensen van Aluzon of bezoek de website voor meer informatie. Veel succes met het uitzoeken van de zonwering die bij u past!