Vastgoedbeheer
Image default
Banen en opleidingen

Senior adviseur vastgoed

Senior adviseur vastgoed

Functieomschrijving

Voor een figuurlijk administratief district in overijssel zoek ik een oudste raadgever vastgoed voor een langdurige volledig mandaat.

Als Senior adviseur vastgoed bestaan jouw werkzaamheden uit de verkoper van grond aan de zakelijke goederenhandel ten behoeve van verscheidene soorten voorzieningen ( winkels, horecasector, zorg, onderwijs, cultuur, welzijn ). De nadruk ligt overwegend op de maatschappelijke en zakelijke markt. Je onderhandelt met ontwikkelaars, ondernemers, ( maatschappelijke ) instellingen, bouwondernemingen, investeerders, etc. Ten behoeve van vastgoedontwikkelingen en de daaraan on-line grondverkoop. Je bent aansprakelijk voor de totale transactie, dat wil zeggen van informatieverstrekking en marchandering tot aan de contractuele vastlegging. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarlijkse grondprijzennota. Daarnaast participeer je als vastgoed-deskundige in diverse overleggen. Dit kunnen zowel overwegen met projectgroepen zijn als interne overwegen betreffen met de afdeling vastgoed of elders in en exclusief de lichaam.

Je bent als senior raadsman vastgoed een vastgoeddeskundige met minimaal een hbo werk- en denkniveau. Je beschikt over goede overtuigingskracht, hebt ervaring met onderhandelingen en hebt instinct voor bestuurlijke en commerciële verhoudingen. Je hebt bekende van marktontwikkelingen op het landstreek van vastgoed en voorzieningen. Je bent gedreven en hebt een intrinsieke stimula om bekende op het landstreek van vastgoed en bouwkosten te verzamelen en bij te houden. Daarenboven ben je bruikbaar ingesteld. Je legt gemakkelijk voeling en communiceert, zowel verbaal als schriftelijk, helder en duidelijk. Je bent proactief, verbindend en resultaatgericht.

Functie-eisen

Afgeronde hbo vorming ; aantoonbare ervaring met onderhandelingen over de verkoop van motieven ; aantoonbaar tenminste 2 jaar gemeentelijke ervaring met de verkoop van bouwgrond, opgedaan in de afgelopen 8 jaar.

Bedrijfsprofiel

Wil jij binnenshuis je werk gaarne de plek hebben om een kijkje in verscheidene keukens te kunnen gebruiken? wel de zelfvertrouwen van een verbintenis hebben maar ook buigzaamheid in je werk? kom werken bij maandag®! Maandag® is hét winkelbedrijf om op detacheerbasis binnenshuis de ( semi- ) publieke deel aan de slag te kunnen gaan. we bieden ongeacht goede arbeidsvoorwaarden, ook de plek om jezelf overigens te ontplooien en te ontwikkelen. zo hebben wij onze eigen maandag® academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vastgoed.html