Vastgoedbeheer
Image default
Telefonie

NuCall was de redding voor ons bedrijf

Als wij NuCall telecombedrijf niet hadden gevonden, hadden er grote problemen kunnen komen in ons bedrijf. Al voor een langere periode hadden we last van storingen met ons internet en de communicatiemiddelen hadden ook steeds vaker problemen. Hierdoor haakte klanten bij ons af, komt onze communicatie zo slecht was en niet professioneel genoeg. Ik moet ook wel toegeven dat we niet de meest high tech spullen hebben omdat het bedrijf pas een paar jaar bestaat. Maar nu heb ik wel een groot genoeg budget om goede middelen te kopen.

De producten van NuCall aanschaffen

Ik had wel vaker gehoord van het bedrijf NuCall van verschillende andere bedrijven waar ik een goede connectie mee heb. Daarom heb ik ook hen om advies gevraagd om mij te helpen met mijn probleem qua communicatiemiddelen. Zij zeiden meteen dat ik al mijn communicatiemiddelen moest vervangen door nieuwe en een gloednieuwe provider moest gaan zoeken. Dit leek mij ook duidelijk maar ik wist niet welke provider of producten die ik moest aanschaffen. Iedere connectie zei dat NuCall de beste optie was op dit moment. Toen ik ook zelf de website had bekeken, wist ik waarom het zo’n goed bedrijf is.

Totaal geen spijt!

Ik ben op gesprek gegaan bij het bedrijf en had meteen een goede indruk van wat zij voor mij konden betekenen als telecombedrijf. Ze lieten mij alle producten zien en legde daarbij uit wat ze precies deden en gaven mij het advies welke het beste voor mij waren om te gebruiken. Ik heb het advies opgevolgd en daarna hebben ze alles geregeld qua installatie en materialen. Nu zijn we een paar maanden verder en ik wil niet meer terug naar vroeger. Alles is een stuk sneller dan vroeger, alles werkt erg goed en we krijgen vaak een update van het bedrijf zelf hoe het gaat. Ik heb geen spijt van deze keuze.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit telecombedrijf en wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.