Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Ontspannen genieten van uw tuin

Nu het mooie weer eindelijk weer in aantocht is wordt er weer veel gewerkt in de tuin. Nieuwe planten worden gekocht en geplant, de winterse planten worden weer terug gesnoeid zodat er ruimte is voor de nieuwe planten. Ook worden de terrassen weer goed schoon gemaakt en het gras weer kort gemaaid. Oftewel, men maakt de tuin weer klaar voor de zomer. De zomer waarin men hopelijk heerlijk buiten kan genieten van de zon en de warmte, wellicht een beetje kan afkoelen door een zwembadje en weer lekker buiten kan eten. Veel is mogelijk door creatief de tuin in te delen. Hovenier Amersfoort ondersteunt u daar goed in.  

Uw lokale hovenier

Als bezitter van een prachtig huis kunt u ook de (trotse) eigenaar zijn van een tuin. Of u er net woont of al jaren, soms zou u willen dat de tuin er toch anders uit ziet. Dat de tuin praktischer is of juist veel meer voldoet aan uw smaak. Of heel iets anders. Welke wens u ook heeft, bij Hovenier Amersfoort Van Engelenhoven Bestrating kunt u altijd terecht. Bij elk ontwerp wordt gekeken naar de wensen, de mogelijkheden en de ligging van de tuin. U krijgt altijd een goed onderbouwd advies. En uiteraard verzorgd Hoveniersbedrijf Amersfoort ook de aanleg van de tuin. Zo weet u hoe uw vernieuwde tuin er uit komt te zien en kunt u uw voorkeuren voor planten doorgeven. Zo weet u zeker dat u de mooiste planten en bloemen krijgt en niet die ene die u niet zo mooi vindt. U krijgt uiteraard ook advies over hoe u de planten en de bloemen moet onderhouden en bijhouden. Zo haalt u het meeste uit uw tuin en kunt u elk seizoen weer genieten van de mogelijkheden.

Seizoensgebonden onderhoud

Elke seizoen is het weer een uitdaging, uw tuin winterklaar, lenteklaar en zomerklaar maken. Als troste bezitter moet u regelmatig in de tuin bezig zijn. Als u het een paar weken niet doet dan schiet het onkruid alle kanten op. Uw tuin dan ook een beetje regelmatig bijhouden wordt dan ook vaak geadviseerd. Maar juist de grote hap om de tuin weer winterklaar te maken vraagt extra tijd van u en kan lichamelijk een zware inspanning zijn. Vele planten moeten weer gesnoeid worden, bomen moeten weer wat gekapt worden. Deze grote klussen kunnen ook gedaan worden door Hoveniersbedrijf Amersfoort. Van Engelenhoven Bestrating, uw Hovenier Amersfoort, biedt u meerdere abonnementen aan waarmee u uw onderhoud kunt uitbesteden. Alleen het seizoensgebonden onderhoud of juist maandelijks even de tuin bijwerken. Het kan allemaal. Van Engelenhoven Bestrating helpt u graag in de omgeving van Amersfoort met het onderhoud van de tuin. Neem met hun contact op voor meer informatie.

https://vanengelenhovenbestrating.nl/