Vastgoedbeheer
Image default
Auto’s en Motoren

Revisie onderdelen Volkswagen

Bent u een Volkswagen liefhebber en de trotse eigenaar van een echte klassieker? Is sleutelen aan uw VW Kever uw grootste hobby? Dan heeft u waarschijnlijk regelmatig nieuwe onderdelen nodig om uw favoriete vervoersmiddel in optimale staat te houden. Hiervoor bent u op zoek naar een plek om alle benodigde onderdelen te kunnen bestellen. In dit geval kunt u rekenen op Volkswagen specialist Paruzzi. Ruim 28 jaar geleden zijn wij begonnen met inkopen, verkopen en produceren van revisie onderdelen voor klassieke Volkswagens. Inmiddels is Paruzzi uitgegroeid tot een begrip in Nederland en België, en verzenden we VW onderdelen naar klanten door heel Europa.

Volkswagen specialist Paruzzi

Bij Paruzzi kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe en gebruikte Volkswagen onderdelen. U vindt bij ons onderdelen voor verschillende klassieke modellen, zoals de Kever, Karmann Ghia en VW Bus. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat onderdelen van ruim 250 verschillende merken. Op onze website vermelden we bij elk onderdeel zowel het merk als andere details die u graag wilt weten. Op die manier weet u precies wat u bestelt en komt u niet voor verrassingen te staan. Duidelijkheid naar klanten toe staat bij Paruzzi hoog in het vaandel.

Paruzzi website

Op de website van Paruzzi kunt u alle onderdelen terugvinden die wij in ons assortiment hebben. Of u nu op zoek bent naar revisiemotoren of transmissie onderdelen, bij ons zult u het vinden. Alle onderdelen staan ingedeeld op onderdeelgroep en op VW model. Weet u het onderdeelnummer van het onderdeel dat u wilt bestellen? Dan kunt u kiezen voor “Snel bestellen” en het nummer invullen, zodat u direct uw bestelling kunt plaatsen. Als u een bepaald onderdeel niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Yerseke. Wij geven u graag een rondleiding door de Paruzzi magazijnen!

 

https://www.paruzzi.com/