Vastgoedbeheer
Image default
Winkelen

Slimme elektrische boilers van DAT helpen je de energie rekening te verlagen.

Slimme elektrische boilers van DAT helpen je de energie rekening te verlagen.

Slimme elektrische boilers hebben een smartcontroller, deze zorgt ervoor dat uw persoonlijke verbruik in kaart wordt gebracht.

De nieuwste elektrische boilers van het bekende merk DAT zijn voorzien van zo’n smart controller. De DAT-Aparici ECO smart elektrische boiler en de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.

Aan de hand van een bepaald algoritme de elektrische boiler programmeert deze boiler zichzelf op de meest energiezuinige manier zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt omdat er alleen verwarmt wordt wanneer dit nodig is. Bovendien is deze boiler extra goed geïsoleert zodat het water ook langer warm blijft.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te koop in verschillende volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is vooral handig op plaatsen waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is, je kunt namelijk kiezen voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor campings, zomerhuisjes of grotere projecten. 

Het verschil tussen de twee boilers zit m vooral in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp, met een geringe diepte van slechts 28 cm. Deze boiler kan daardoor gewoon in het zicht gehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente heeft 2 tanks met in elke tank een eigen anode en verwarmingselement. Op deze manier vindt er minder warmte verlies plaats en zal de boiler een snellere opwarmtijd hebben.

Allebei de elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente is verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. De elektrische boilers worden standaard geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 Beide boilers hebben een energielabel A/B.

 

 

Dus, als je wil besparen op de energiekosten zonder in te leveren op kwaliteit, gemak en luxe kies je voor een van deze elektrische boilers. En voor de aanschaf prijs hoef je het niet te laten, ze zijn er al vanaf 322,- euro.

Kijkt gewoon eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze en vele andere energiezuinige elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/