Vastgoedbeheer
Image default
Alarmsysteem

Voor vastgoedbeheer nemen wij inbraakpreventie serieus.

Om in het kader van inbraakpreventie het huis beter te beveiligen tegen inbraak, is ten eerste goed hang- en sluitwerk nodig. De klassieke sloten hebben hun beste tijd wel gehad en vormen voor inbrekers nog amper een beletsel om een huis of bedrijfspand binnen te komen.

Dat betere hang- en sluitwerk moet bovendien ook op de juiste plaats en op de juiste wijze worden gemonteerd én gebruikt. Omdat lang niet iedereen over de vakkennis, ervaring, materialen en gereedschappen beschikt om dit naar behoren uit te voeren, is het verstandig om daar gewoon de hulp van een slotenmaker voor in te roepen. Ons werkgebied omvat de gehele regio Nijmegen en omstreken, dus aarzelt u niet om ons in te schakelen als u bijvoorbeeld in Arnhem woont.

Werk voor de vakman

Met zijn kennis en ervaring weet hij immers als geen ander welk hang- en sluitwerk u nodig heeft. Er zijn immers talloze soorten en maten sloten, scharnieren, grendels en andere beveiligingen. Een kwaliteitsmerk voor een bepaalde mate van beveiliging op een slot is namelijk nog lang niet alles. Als u het verkeerde type slot zou kiezen of het niet volgens de voorgeschreven wijze zou monteren, zou het immers heel goed kunnen dat de deur nog steeds niet afdoende is beveiligd.

De slotenmaker kan die vereiste werkzaamheden snel, vakkundig en tegen een zeer redelijk tarief voor u uitvoeren zodat uw huis of kantoor op een zo kort mogelijke termijn afdoende is beveiligd. Goed hang- en sluitwerk kan overigens ook bijdragen aan het comfort. Niets is immers zo vervelend als een klemmende deur of een slot dat u alleen met geweld kunt openen. Ook dat zijn zaken waar de slotenmaker aandacht voor heeft.

Vele manieren van beveiliging

Er zijn talloze soorten hang- en sluitwerk, met even zo vele doeleinden en toepassingen. Het kan gaan om de sloten om een deur of raam degelijk af te kunnen sluiten, of om een raam dat in kierstand te beveiligen middels raamboom met extra vergrendeling of slot. Voor bovenlichtjes die we regelmatig open laten staan, zijn er speciale tralies en om te voorkomen dat inbrekers een deur met een breekijzer of koevoet te lijf gaan zijn er speciale inbraakstrips.

Neem alleen genoegen met de beste beveiliging

Inbrekers worden slimmer, creatiever en doortastender. Neem geen onnodig risico, beveilig uw woning goed met het betere hang- en sluitwerk. Uw slotenmaker kan u optimaal adviseren en zorgen voor een vakkundige montage, gebruikmakend van de juiste materialen.