Vastgoedbeheer
Image default
Mode en Kleding

Teva sandalen als de nieuwe Birckenstocks

Toen Birkenstocks in 2014 door Eva Chen chique werden genoemd, eindigde de donkere tijden van vernauwende hakken en begon het lelijke schoentijdperk. De acceptatie van comfortabele schoenen is misschien wel het beste wat vrouwen kan overkomen sinds we een broek dragen, en we zullen ze voor altijd dankbaar zijn. Vier inch stiletto’s? Nee, dank je wel. Stuur me alsjeblieft door naar de bollen die mijn oma zo mooi vindt. Van papa-sneakers tot teenslippers geliefd bij de Denen, veel orthopedische schoenen zijn au courant, maar Teva sandalen worden zelden genoemd.

Niemand wil Teva’s claimen als “in,” en ze zijn nog steeds het paar schoenen waar iedereen de draak mee steekt. Maar de grappen gaan dan wel over, want mijn podoloog en ik zijn erg blij. Tevas zijn cool. Want blaren zijn dat niet.

Als je het er nog steeds niet mee eens bent, laat me dan van gedachten veranderen: Het squishy kussen is als een voetmassage bij elke stap. Ze passen esthetisch gezien bij trendy fleece truien, en het belangrijkste is dat ze je aanmoedigen om de natuur te verkennen omdat het nu zo heet is om te wandelen.

Als iemand je vraagt waarom je rare sandalen draagt voor de zondagse brunch, sla ze dan met Teva’s maffe oorsprongsverhaal: Opgericht in 1984, wilde een geofysicus die als rafting gids werkte niet dat zijn teenslippers in de Colorado rivier zouden drijven, dus bond hij klittenband om zijn voeten. Dat is wat grade-A, knapperig muesli materiaal dat een Free Solo vervolg waardig is.