Vastgoedbeheer
Image default
Aanbiedingen

Huur online uw bouwlift!

Moet u voor uw werkzaamheden de hoogte in, maar beschikt u niet over de juiste apparatuur? Maak het uzelf makkelijk door een bouwlift te huren. Bij 123 Machineverhuur zijn sommige bouwliften al verkrijgbaar voor nog geen €50,00 per dag. Indien uw bouw- of festivalwerkzaamheden van korte duur zijn, dan loont het zoveel meer om een bouwlift te huren dan er daadwerkelijk één aan te schaffen. Bouwliften zijn onder te verdelen naar verschillende types. Maar hoe weet u nu welke lift bij uw job past? Om u een eindje op weg te helpen, zullen we in deze blog de verschillende opties kort en bondig bespreken. 

Welke soorten bouwliften zijn er?

Een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van bouwliften, is de partij 123 Machineverhuur. Hier kunt u niet alleen voor bouwliften terecht. Het is tevens mogelijk om hoogwerkers, hangbruggen, pompen, heftrucks of wegenbouwapparatuur te huren tegen een schappelijke prijs. De bouwliften die te leen zijn bij 123 Machineverhuur, zijn als volgt:

  • Goederenlift draai plateau: een erg compacte lift. Doordat het plateau om zijn as draait, neemt deze goederenlift veel minder ruimte in beslag dan andere types. 

  • Goederenlift tandheugel: de ideale optie voor kleinschalige bouwprojecten, zoals een verbouwing aan uw huis. De tandheugel heeft een hefcapaciteit tot wel 500 kilogram, waardoor u in één keer een hoop kunt vervoeren naar een hogere of lagere etage. 

  • Kanalenliften: een erg geschikte optie voor het geval u bouwmaterialen slechts enkele meters de lucht in wilt hijsen. 

  • Ladderliften: het woord zegt het eigenlijk al. Deze lift is uitschuifbaar en is net zoals de goederenlift met draai plateau behoorlijk compact, waardoor u deze lift zelf achter uw auto kunt vervoeren als aanhanger. 

  • Personen- goederenliften: behoeft verder niet al te veel uitleg. Dit type lift kennen we als de lift die consumenten ook gebruiken in hotels of kantoorgebouwen, maar dan in bouwvariant. 

 

Een bouwlift huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u tijdelijk een lift nodig, omdat u deze keer aan het werk moet in de hoogte? Zoek dan niet verder en huur een geschikte lift tegen een scherpe prijs bij 123 Machineverhuur. Wij kunnen wel zeggen dat werken op hoogte het specialisme is van deze partij. Hierdoor bent u bij 123 Machineverhuur, ook op hoogte, in goede handen. Wilt u meer weten over deze bouwliften van deze partij? U kunt 123 Machineverhuur op maandag t/m vrijdag bereiken tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. U kunt de partij bellen op 0800-53 53 123 of mail naar info@123machineverhuur.nl.

 

https://www.123machineverhuur.nl/