Vastgoedbeheer
Image default
Dienstverlening

Welk type emaille naambord kiest u uit bij Naambordkopen.nl?

Een naambord emaille is een klassiek naambord en daardoor zeer geschikt voor oudere woningen, zoals jaren 30 woningen, of grachtenpanden. Via de website Naambordkopen.nl kunt u verschillende soorten emaille naamborden bestellen. Welk type emaille bord past het beste bij uw smaak en woning?

  • Emaille naamborden moderne stijl. Deze naamborden zijn zeer geschikt voor moderne woningen. Toch kunnen genieten van de klassieke uitstraling van een emaille naambord welke perfect passend is bij uw moderne huis? Dan is het moderne emaille naambord zeer geschikt voor u. De keuze is er uit verschillende lettertypen en kleuren, u kunt dus een naambord samenstellen dat perfect voor u is.
  • Emaille naamborden gebold. Deze naamborden hebben een lichte bolling, waardoor de tekst net wat opvallender is omdat deze een tikkeltje naar voren komt. Ook zijn deze naamborden uitgerust met een kader, waardoor de tekst ook meer in het oog springt. U kunt kiezen uit verschillende klassieke kleuren en meerdere lettertypes. De gebolde emaille naambordjes zijn ook leuk voor bij uw garage of boot.
  • Emaille naamborden oor model. De met de hand gemaakte emaille oor model naamborden hebben aan beide zijkanten een driehoekige uitstulping. Dit geeft het naambord een speels effect, tevens valt het naambord extra op door de opvallende vorm. De oor-modellen zijn in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar.
  • Emaille naamborden met eigen tekst. Deze naamborden zijn zeer geschikt voor diegene die alleen de namen van de gezinsleden en of de familienaam op een naambord willen hebben, zonder huisnummer. Op dit naambord kan dus alleen tekst geplaatst worden. Ook bij deze naamborden is er ruime keuze in afmetingen en kleuren. Tevens kunt u kiezen uit diverse lettertypen en kunt u bepalen of u dit naambord met of zonder kader wilt.
  • Klassieke emaille naamborden. Kunnen kiezen uit verschillende kleurencombinaties, vorm en stijl. Dat kan allemaal bij de klassieke emaille naamborden. Een echt nostalgisch naambordje, perfect voor een ouderwetse woning.
  • Engelse stijl emaille naamborden. Deze naamborden hebben de echte Engelse cottage stijl, zijn uniek en kennen veel mogelijkheden. Dit bordje staat extra mooi op een landelijke woning of een vakantiehuis.   

Moderne RVS naamplaat

Vindt u het leuk, zo’n emaille naambord, maar gaat uw keuze toch uit naar een modern naambord? Dan is een RVS naamplaat een zeer goede keuze! Strak design, weerbestendig en een moderne look. Met een RVS naamplaat creëert u een prachtige uitstraling naast uw voordeur!

https://naambordkopen.nl/