Vastgoedbeheer
Image default
Woning en Tuin

Zet zelf een Douglas overkapping of houten veranda in elkaar met een kant-en-klaar bouwpakket

Bouw zelf een Douglas overkapping in jouw tuin met een samengesteld bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda! Het bouwpakket is zowel geschikt voor handige harry’s als mensen met twee linkerhanden. Alle benodigde onderdelen en instructies zijn in het bouwpakket aanwezig, zodat je gemakkelijk en geheel zelfstandig een Douglas overkapping of een houten veranda op maat in elkaar zet. Je hoeft dus niet zelf meer op zoek te gaan naar de juiste materialen of te puzzelen met het noteren en berekenen van de afmetingen. Alles is voor je geregeld. Met een samengesteld bouwpakket is het bouwen van een houten overkapping of veranda op maat een eitje!

Sterke materialen van een hoge kwaliteit zorgen voor een lange levensduur

Een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda bevat materialen zoals Douglas die jarenlang meegaan en duurzaam zijn, zodat jouw overkapping een lange levensduur heeft. Douglas wordt gebruikt omdat deze hoogwaardige houtsoort sterk en bewerkbaar is. Daarnaast geeft het een tuin een warme en verzorgde uitstraling. Het is de ideale houtsoort voor het bouwen van veranda’s en overkappingen en wordt hierdoor in al hun bouwpakketten gebruikt. Geniet langer van je zelfgebouwde houten overkapping of veranda op maat met een bouwpakket van deze specialisten.

Ga aan de slag met een samengesteld bouwpakket en bouw de veranda of overkapping van jouw dromen

Bestel een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda en maak jouw bouwproject een succes! Met een kant-en-klaar pakket hoef je niet zelf meer langs de bouwmarkten om alle onderdelen in huis te halen en je hoeft niet meer je hoofd te breken over het tekenen en uitmeten van een stevige betrouwbare constructie. Wil je de mogelijkheden eerst in het echt bekijken voordat je een bestelling plaatst? Geen probleem! Neem een kijkje in de showroom en kies een veranda of overkapping die bij jouw wensen aansluit. Plaats vervolgens gemakkelijk een bestelling op de website.